Pošlji povpraševanje

Aluminijasta vhodna vrata po meri izdelujemo v raznih barvah in slogih

Aluminijasta vhodna vrata, ki jih izdelujemo v podjetju Pirnar nudijo zelo dobro toplotno in zvočno izolacijo. Imajo štirikratno tesnjenje in štiri slojno zasteklitev. Na tržišče smo prvi lansirali vratno krilo z debelino 14 cm, ki ima najboljši količnik toplotne prevodnosti na svetu. Dobre izolacijske sposobnosti so pomembne pri vsaki vrsti objekta, še posebej pa so pomembne pri nizkoenergijskih hišah. Največje toplotne izgube se pojavijo pri stavbnem pohištvu, zato so v izogib temu, kvalitetna aluminijasta vhodna vrata Pirnar najboljša izbira. Nudimo tudi zelo veliko barv aluminijastih vrat, delimo jih v pet skupin, ki so: osnovna standardno bela v  mat ali sijajni izvedbi, barve po RAL lestvici, gladke mat barve, kovinske in fino strukturne barve, lesni dekor. Ko poteka izdelava vhodnih vrat po meri upoštevamo vse vaše želje, zato boste dobili vhod, kakršnega ste si vedno želeli. Personaliziramo ga s kombinacijo kljuk, tolkal, potezal in ključavnic.

Vhodna vrata na prstn odtis

Aluminijasta vhodna vrata za prstni odtis so zelo varna naložba v vaš dom

Če želite visoko stopnjo varnosti za vašo družino in vaš dom, izberite vhodna vrata na prstni odtis. S tem bodo imeli vstop v vaš dom samo stanovalci oziroma ljudje, katerih prstne odtise sistem prepozna. Za sistem One Touch nam je German Design Council podelil prestižno nagrado za izjemne in pionirske dosežke na področju oblikovanja. Poleg te nagrade na katero smo zelo ponosni, so nam podelili še dve nagradi German Design Award Special Mention za leti 2017 in 2015. Sistem One Touch je lahko vgrajen v vratno krilo, v zaščito cilindra ali pa v potezalo. Vhodna vrata na prstni odtis se odklenejo, ko sistem prepozna stanovalca, nekaj sekund za tem pa se zaklenejo. Sistem One Touch v kombinaciji z uvlečnim potezalom predstavlja najvišjo stopnjo varnosti, saj potezalo ob neuporabi ni vidno. Skrito je v ravnini aluminijastih vrat in tako za nepovabljene goste neopazno. Ravna površina brez kljuke, nepovabljenim gostom že od daleč sporoča, da vstop v objekt ni možen. Ko sistem One Touch stanovalca prepozna, se potezalo izvleče iz vratnega krila in omogoči vstop. Po nekaj sekundah, ko se vrata zaprejo, se avtomatsko tudi zaklenejo.

Aluminijasta vhodna vrata na prstni odtis optično povečamo z obsvetlobnimi elementi

Pri nakupu oziroma izbiri vrat so pomembni naslednji kriteriji: slog, material, zasteklitev, barva in debelina krila. Izbirate lahko med dvema vrstama slogov, ki sta tradicionalni in moderni. Tradicionalen slog se največkrat uporablja pri klasično grajenih objektih ali pri objektih na podeželju. Moderen slog aluminijastih vrat je najpogosteje uporabljen pri novogradnjah kot so pasivno oziroma nizkoenergijski objekti, vile in podobno. Material, iz katerega izdelujemo vhodna vrata, sta aluminij in les. Določeni modeli imajo vgrajeno steklo, ki je lahko na vratnem krilu ali pa se odločite za vhodna vrata z obsvetlobo. Naravna  svetloba posvetli prostor in ga optično poveča. Barve, ki jih uporabljamo za vhodna vrata na prstni odtis imamo razdeljen v pet skupin: kovinske in fino strukturne barve, standardna bela mat in sijaj izvedba, barve po RAL lestvici, gladke mat barve in lesni dekor. Barva vhoda se ponavadi izbere glede na barvo fasade. Če je fasada objekta v svetlejši barvi, priporočamo izbiro vhoda v temni barvi. Če pa je fasada temnejša, pa priporočamo izbiro svetlejšega vhoda. Debeline vratnih kril določajo njihovo izolativnost in varnost.

Vhodna vrata za hiše

Aluminijasta vhodna vrata za hiše z obsvetlobo izdelujemo v različnih dimenzijah

Izdelujemo različne velikosti vratnih kril - od klasičnih mer pa vse do velikih dimenzij. Največja so vhodna vrata z obsvetlobo, ki merijo 280 x 350 cm. Takšne dimenzije se običajno uporabljajo pri objektih z visokimi stropovi, vilah, gradovih. Lahko pa se  za njih odločite samo zato, ker so vam všeč. Zasteklena vhodna vrata za hiše prepuščajo v notranjost objekta svetlobo, ki optično odpre in razsvetli prostor. Uporabljamo različne vrste in barve stekla, na voljo je tudi vitraž.