Pošlji povpraševanje

Pirnar moderna lesena vhodna vrata po meri vašega doma

Lesena vhodna vrata so idealna izbira, če želimo že takoj ob vstopu v hišo ali stavbo ustvariti občutek topline in domačnosti, ki ju ustvarja kakovosten les. Poleg tega pa je vsestranski les tudi naravni material, ki spoštuje tradicijo in okolje ter se uspešno prepleta z drugimi vgrajenimi dodatki iz materialov, kot je aluminij. Lesena vhodna vrata nudijo veliko mero trajnosti, vzdržljivosti, varnosti in toplotne izolacije. Moderna lesena vhodna vrata so primerna za montažo v tradicionalne arhitekturne zasnove, kot v sodobne objekte z najbolj zahtevnim oblikovalskim slogom. Pirnar lesena vhodna vrata po meri pa je mogoče obogatiti tudi z zastekljenimi površinami, ki pokrivajo tako večje kot manjše površine s skrbno izbranimi in elegantnimi detajli. V salonu Pirnar lahko izbiramo med različnimi zasnovami lesenih vhodnih vrat, pri čemer so določeni modeli izdelani samo iz lesa, drugi vključujejo različne zasteklitve, tretji modeli pa navdušujejo v kombinaciji s trpežnim aluminijem in različnimi dodatki iz nerjavečega železa.

 Lesena vhodna vrata

Pirnar lesena vhodna vrata po naročilu iz treh vrst lesa

Pirnar lesena vhodna vrata po meri so izdelana in oblikovana iz treh različnih vrst lesa, ki dajejo vhodom raznolik videz z različnimi naravnimi barvami in teksturami. Na videz končnega izdelka pa vpliva tudi sama obdelava lesa. Tako lesena vhodna vrata omogočajo, da ustvarimo unikaten videz v tradicionalnem, rustikalnem ali bolj sodobnem slogu. Podjetje Pirnar izdeluje moderna lesena vhodna vrata iz smreke, pri čemer bolj svetel les razmejujejo branike s temnejšimi črtami. Pri tem lahko z lazurami ustvarijo štiri različne svetle odtenke lesenih vhodnih vrat. Moderna lesena vhodna vrata so lahko izdelana tudi iz macesnovega lesa s svojo značilno gosto strukturo in naravno rdečkasto barvo, ki jo je mogoče spreminjati v različne odtenke s postopkom oljenja in barvanja z lazurami. Na voljo so tudi lesena vhodna vrata, ki so ročno oblikovana iz vzdržljivega in trdnega hrastovega lesa. Hrastov les je bogat z niansami odtenkov, zato so vhodi lahko obarvani v sivobelo ali rjavo barvo z različnimi vzorci in teksturami.

Preverite VSE KOLEKCIJE NAŠIH vhodnih vrat

Trpežna lesena vhodna vrata s toplotno in zvočno izolacijo

Lesena vhodna vrata po meri, ki so izdelana iz masivnega lesa, nudijo optimalno naravno toplotno izolacijo, pri čemer zadržujejo mrzel zrak od zunaj in topli zrak od znotraj. Les kot naravni material nudi tudi dobro zvočno izolacijo. Pirnar moderna lesena vrata pa poskrbijo za dodatno toplotno izolacijo s tem, ko proizvajalec vgradi različne profile in polnila na vhodnih krilih. Velik vpliv na toplotno in zvočno izolacijo lesenih vhodnih vrat po meri pa ima tudi zasteklitev z močnim in debelim steklom, ki je lahko tudi troslojno ali štiri slojno s termičnimi mostovi. Lesena vhodna vrata pa so tudi odporna na različne vremenske vplive, saj je les material, ki diha in zato zmore na naraven način regulirati vlago v prostoru. To je še posebej pomembna lastnost, če se v prostorih nahaja veliko površin iz lesa, saj lesena vhodna vrata enakomerno razporedijo vlago in zato ne prihaja do plesni ter trohnenja lesa.

lesena dvokrilna vrata

Zanesljiva lesena vhodna vrata po meri z varnostnimi nadgradnjami

Podjetje Pirnar izdeluje čvrsta, zanesljiva in trpežna lesena dvokrilna vrata in enokrilna lesena vhodna vrata po meri. Tako lahko prilagajamo dimenzije vhodov s prostorskimi kapacitetami sprednjega dela hiše oziroma stavbe. Moderna lesena vhodna vrata imajo vgrajene večtočkovne varnostne ključavnice z masivnimi kavlji, kar pomembno prispeva k optimalni varnosti doma. Poleg potezal, tolkal in ključavnic pa je ključnega pomena tudi zanesljiva večslojna zgradba lesenih vhodnih vrat. Lesena dvokrilna vrata in enokrilna lesena vhodna vrata v različnih modelih in kolekcijah so certificirana proti vlomu po razredu RC (WK3), kar zagotavlja popolno zaščito pred nepridipravi. Moderna lesena vhodna vrata imajo vgrajena kompaktna nastavljiva nasadila, ki dopolnjujejo stabilno konstrukcijo profilov. Poleg tega pa imajo lesena vhodna vrata po naročilu lahko vgrajene varnostne cilindre s petimi ključi ali varno tritočkovno ključavnico.