Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata, ki prepričajo tudi najzahtevnejše

Vhodna vrata, ki jih izdelujejo v podjetju Pirnar, so nekaj posebnega, saj so inovativna in izdelana z občutkom za dovršenost in detajl. To družinsko podjetje je vodilno v Evropi na področju izdelave hišnih vhodov in za svoje rešitve redno prejema ugledne mednarodne nagrade. Njihova prodajna mreža je razvita po vsej celini, in vsako leto navdušujejo z inovacijami, ki so vedno korak pred konkurenco. Plod njihovega lastnega razvoja so delimo najbolje izolirana aluminijasta vhodna vrata na trgu. V Pirnarjevih vhodnih vratih se zrcalita brezčasna eleganca in brezkompromisen čut za podrobnosti.

Njihova aluminijasta ali lesena vrata že od daleč pritegnejo pozornost in občudovanje zaradi svoje nadstandardne velikosti ali modernega oblikovanja. Ko se jim približamo, pa nas samo še bolj navdušijo – nekatera imajo elegantno skrito kljuko in se odpirajo na prstni odtis. Ko stopimo bliže, se lahko osvetli tudi okolica vrat in nam s tem olajša pot do doma. Nočna osvetlitev, ki nežno in čarobno osvetljuje vhod in po želji tudi okolico hiše, ustvari izreden estetski vtis, obenem pa sporoča nepridipravom, da je hiša dobro vidna. Tudi posnetki na nadzornih kamerah so bolje vidni, če se okolica hiše osvetli. Osvetlitev koristi tudi lastnikom, kadar v večernih urah hodijo okrog hiše.

Pirnarjev svet vrat sestavlja pet kolekcij, ki so razdeljene glede na način oblikovanja. Za kolekcijo OneTouch se odločajo stranke, ki si želijo pametna vrata, ki se odpirajo in zapirajo s pomočjo tehnoloških inovacij. Kolekcija Pure ponuja najčistejše, minimalistične oblike. Primerna je za tiste, ki ne želijo pretirano izstopati, a sta jim kljub temu pomembna sodoben slog in sofisticiranost. Na drugi strani pa kolekcija Multilevel prinaša večplastno oblikovanje, ki s svojo živahnostjo in mladostnostjo že na daleč opozarja nase. Vrata Classico so večna klasika, ki nikoli ne zastara in kljub svoji resnosti prinašajo svežino, ki nas ne pusti ravnodušnih. Kolekcija Premium je pisana na kožo ljudem, ki radi izstopajo s svojim edinstvenim slogom. Označujejo jih besede prestiž, eleganca in sodobnost.

aluminijasta vhodna vrata

Aluminijasta in lesena vhodna vrata za sodobne domove

Aluminijasta vhodna vrata so močna in trpežna ter odporna na vremenske vplive in temperaturne spremembe. Aluminij je odličen zvočni in toplotni izolator, zato se bomo v takem domu vedno počutili udobno. Ta material omogoča ustvarjanje različnih reliefnih oblik, ki jemljejo dih. Možnosti za individualno oblikovanje so tako rekoč neskončne, zato je aluminij zelo primerna izbira kot material za vhodna vrata po meri. Pirnar izdeluje tudi lesena vhodna vrata, ki v dom vnašajo toplino in domačnost lesa. Les je naraven material, zato potrebuje več vzdrževanja kot aluminij. Pri Pirnarju so ga obdelujejo z največjo skrbnostjo, zato je deležen najboljše možne zaščite pred zunanjimi vplivi. Tako alu kot lesena vrata so lahko v več različnih barvah in kombinirana z različnimi materiali. Zelo priljubljene so kombinacije s steklom, v obliki obsvetlob ali vitražev.

Vhodna vrata – dimenzije po vaši želji

Če želite imeti vhodna vrata dimenzije, ki presega standardne mere, ste na pravem naslovu, saj vam lahko pri Pirnarju izdelajo vhod nadstandardnih velikosti, ki je lahko eno- ali dvokrilen. Mogočna in veličastna vrata bodo navdušila tudi potencialne kupce in dvignila ceno vaše nepremičnine, zato so tudi dobra naložba. Izberete lahko katero koli obliko vrat, barve, materiale, dimenzije, sistem zaklepanja in površinsko obdelavo – pri Pirnarju nič ni nemogoče. Izdelajo vam lahko vhod po vaši meri, ki bodo odseval vašo osebnost in samo še nadgradil zunanjo podobo stavbe. Prek njihove spletne strani lahko naročite brezplačen izris vrat. Njihova vrata lahko preizkusite tudi v živo v salonu na Bravničarjevi ulici 20 v Ljubljani. Salon je pravzaprav mesto v malem – ko se boste sprehajali po njem, si boste lahko ogledali okrog 60 najbolj priljubljenih modelov vrat.