Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata iz aluminija za popolno zaščito pred vlomilci

Vhodna vrata iz aluminija so idealna za tiste, ki cenite vrhunsko kakovost oziroma trpežnost, privlačno estetiko in okolju prijazno zunanje stavbno pohištvo. Vse to so namreč lastnosti, ki jih združuje aluminij. Še posebej dobra izbira so vhodna vrata po naročilu oz. takšna, katerih lastnosti bodo v celoti prilagojene vašim željam (barva, dodatna stekla, vrsta odklepanja, obsvetloba itn.). Tako bodo vhodna vrata resnično edinstvena in zapomnljiva.

Nakup vhodnih vrat: vprašanje varnosti naj bo na prvem mestu

Preden se dokončno odločite za nakup vhodnih vrat, ki so pritegnila vašo pozornost, je dobro preveriti nekaj lastnosti izbranega modela. Najpomembnejša je zagotovo varnost oziroma protivlomna zaščita. Mnogokrat se tisti, ki načrtujejo nakup vhodnih vrat, osredotočajo izključno na estetski vidik. Ta je nedvomno pomemben, vendar pri tem nikakor ne smete pozabiti na vprašanje zaščite pred morebitnimi vlomilci. Prav tako se ni dobro odločati zgolj na podlagi cene. Čeprav boste pri določenih modelih morda sprva res plačali manj, pa vas lahko to na dolgi rok stane kar precej denarja, če se izkaže, da ni zagotovljene ustrezne zaščite pred nepovabljenimi gosti. K še večji stopnji varnosti pa nato pripomorejo različni protivlomni/alarmni sistemi, odklepanje izključno s prstnim odtisom in podobni elementi.

Vhodna vrata iz aluminija

Izbira materiala: vhodna vrata iz aluminija ali iz lesa?

Če se omejimo izključno na varnost, je aluminij vsekakor najboljša opcija. Seveda ne gre povsem odpisati niti lesa, ki je odličen izolator ter na otip izjemno mehek in topel. Včasih je težko sprejeti končno odločitev zgolj na podlagi slik v katalogih ali na spletu, zato je vedno smiselno, da se odpravite v salon, kjer si boste modele ogledali v živo. Mnogo naročnikov se sicer danes odloča za kombinacijo aluminija in lesa. S tem namreč združimo prednosti obeh materialov in uspešno odpravimo manjše pomanjkljivosti.

Skrbno izdelana vhodna vrata po naročilu

Podjetje Pirnar je prava izbira tako za tiste, ki potrebujete vhodna vrata iz aluminija, kot za vse, ki se zanimate za kombinirane izvedbe, torej les + aluminij. Model, za katerega se odločite, nato prilagodimo po naročilu. Vi ste tisti, ki imate končno besedo glede barv, dimenzij, tipa zaklepanja, morebitne obsvetlobe, zasteklitve/dodatnih oken itn. Med drugim se lahko odločite za še posebej velike dimenzije (opcija Grande), če gre za vhod večjih objektov. Naše bogate izkušnje, združene s poglobljenim znanjem, nam omogočajo, da se prilagodimo specifičnim zahtevam posamezne stranke. Tudi če so vaše želje zelo posebne, to pri nas ne bo težava. Ne ustrašimo se niti najzahtevnejših izzivov, saj je naš cilj vaše popolno zadovoljstvo.

Vhodna vrata po naročilu


PRODAJA ALUMINIJASTIH VHODNIH VRAT >>