Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata alu so izdelana iz najkvalitetnejših materialov


Vhodna vrata alu zagotavljajo varno in udobno bivanje. Sistem One Touch nudi popolno zaščito saj deluje na prepoznavanje prstnega odtisa, ki je unikatna karakteristika vsakega posameznika. Vgrajen je lahko v krilo, v potezalo ali pa je skrit v zaščiti cilindra. Ko sistem prepozna stanovalca, se vrata odklenejo in čez nekaj sekund se avtomatsko zaklenejo nazaj. V primeru, da namesto kljuke izberete potezalo, si s tem zagotovite še večjo varnost. Potezalo se samodejno izvleče po tem, ko sistem prepozna prstni odtis, ko se vrata zaprejo, se potezalo uvleče v krilo in tako postane neopazno. Sistem One Touch smo razvili v podjetju Pirnar, ker želimo našim strankam ponuditi varno in udobno bivanje. Zanj smo dobili prestižno nagrado, ki se podeljuje za pionirske in izjemne dosežke na področju oblikovanja. Podelil nam jo je German Design Council, ki je eden vodilnih svetovnih strokovnih centrov za oblikovanje.

Vhodna vrata aluminij


Nakup vhodnih alu vrata je zelo dobra dolgoročna investicija v vaš dom


Vhodna vrata Pirnarimajo lahko nameščeno tudi kodno tipkovnico, ki nudi odlično kontrolo dostopa. Ključavnice na alu vratih so tri ali pet točkovne z dva do štirimi masivnimi kavlji. Dodatne funkcije ključavnic kot so delno odpiranje, motorno odklepanje in zaklepanje, avtomatsko zaklepanje, povečujejo stopnjo varnosti vašega doma. Za hiše priporočamo izbiro vhoda, ki nudi maksimalno varovanje in sicer kombinacijo sistema One Touch, uvlečnega potezala in pet točkovne ključavnice s funkcijo avtomatskega zaklepanja. Z vsemi tremi sistemi bo vaš dom varen in prijeten za bivanje. Izdelamo lahko tudi vhodna vrata po meri, ki so narejena glede na dimenzije vašega vhoda.


Vhodna alu vrata so primerna za nizkoenergijske hiše in za klasične hiše


Pri razvoju vhodnih vrat alu smo poskrbeli za dobro toplotno in zvočno izolativnost. Za doseganje najboljšega količnika toplotne prevodnosti smo razvili odlično štirikratno tesnenje, štiri slojno zasteklitev in debelino krila, ki je 14 cm. Takšno debelino kril, ni pred nami naredil še nihče. Dobro tesnenje je še posebej pomembno pri nizkoenergijskih hišah, tudi pri klasičnih hišah prihranite pri energiji za ogrevanje. Kvalitetna krila so v kombinaciji z najdebelejšimi profili Schuko zmagovalna kombinacija. Iz estetskega vidika smo prvi izdelali več nivojsko zasnovo krila in tudi popolnoma ravno zasnovo krila, ki ima moderne čiste linije. Prvi smo tudi začeli s serijsko izdelavo alu vrat z dimenzijami krila 130 x 300 cm. Takšne dimenzije so odlična izbira za hiše z visokimi stropovi oziroma za vse, ki želijo imeti veličasten alu vhod v nestandardnih dimenzijah.

Vhodna varnostna vrata Pirnar


Izbira ustreznih vhodnih alu vrat bo lažja, če obiščete naš razstavni salon


Če vas zanima katera vhodna vrata ustrezajo vašemu domu in bi bila za vas najustreznejša, si lahko v našem prodajno razstavnem salonu ogledate in preizkusite eksponate. Prijazni prodajalci vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in vam pomagali z nasveti. Izdelamo vam vhodna vrata po naročilu, zato ni omejitev pri kombiniranju raznih materialov in barv. Izbirate lahko med mnogimi čudovitimi barvami, ki jih delimo v pet skupin: standardna bela barva v mat ali sijajni izvedbi, kovinske in fino strukturne barve, gladke mat barve, barve po RAL lestvici in lesni dekor. Barva alu vhoda naj ne bi bila ista kot barva fasade. V primeru, da je fasada v svetli barvi, priporočamo izbiro alu vhoda v temnejši barvi, da se ustvari lep kontrast, ki ga bo poudaril. Glede na stil, si lahko izberete moderni ali klasični izgled. Moderne ravne linije in zasnova v eni ravnini so odlična izbira za sodobno grajene hiše. Klasični izgled vhoda pa najbolj pristoji tradicionalnim hišam. Alu vhod ima lahko tudi dodatek stekla, ki je v obliki steklenega okna na krilu ali pa kot obsvetlobni element. Svetloba, ki jo prepuščajo obsvetlobni elementi, osvetli prostor in ga optično poveča. Stekla, ki jih vgrajujemo so v različnih barvah, teksturah in vzorcih, na voljo je tudi vitraž.

VHODNA VRATA NA PRSTNI ODTIS

PREMIUM VHODNA VRATA