Lesena vhodna vrata z značajem - moderna klasika  

Lesena vhodna vrata niso stvar preteklosti, ampak so klasika, ki ni nikoli iz mode. Zadnja leta narašča trend vračanja k naravi, zato so vse pogostejše moderne hiše, ki imajo lesena okna. K njim pa se seveda odlično podajo lesena vrata, ki so okolju prijazna, mogočna in odlična za toplotno in zvočno izolacijo. V podjetju Pirnar lesena vhodna vrata najdete v več kolekcijah, radi jih kombiniramo z elementi iz aluminija, prekrivnimi stekli in različnimi detajli. Tako združujemo tradicionalnost in sodobnost ter poskrbimo za elegantna vhodna vrata, ki so skladna s stilom hiše.

vhodna vrata za hišo

Kaj odražajo vhodna vrata iz lesa in kako jih vzdržujemo

Z vhodnimi vrati iz lesa dajemo občutek naravne topline, trdnosti, moči, tudi tradicije. Imajo močno konstrukcijo, poln naraven videz in omogočajo veliko različnih možnosti dodatkov. Moderna vhodna vrata iz masivnega lesa tudi bolje dihajo. To pomeni, da dajejo hiši več zračnosti.

Ker je les naraven material, potrebuje nekoliko več vzdrževanja. Škodujejo mu predvsem velike temperaturne spremembe in vlaga, načne pa ga lahko tudi močno neposredno sonce. Lesena vhodna vrata je zato priporočljivo zaščititi z nadstreškom. Mi poskrbimo, da so kar najbolj varna pred vplivi pri sami izdelavi, kasneje pa morate zanje poskrbeti vi. Lesena vhodna vrata redno čistite, a pri tem ne uporabljajte agresivnih čistilnih sredstev, saj vratom lahko močno škodujejo. Nežno brisanje z vlažno krpo bo dovolj. Vrata po nekaj letih potrebujejo tudi svež nanos barve. Barvanja vhodnih vrat iz lesa se lahko lotite sami, če pa so poškodovana, to raje zaupajte strokovnjakom.

Lesena vhodna vrataVhodna vrata Les

Moderna lesena vhodna vrata, tudi po naročilu

Če vaša hiša potrebuje moderna lesena vhodna vrata, priporočamo model vrat iz kolekcije Premium, ki je sinonim za vrhunsko kvaliteto. Pas elegantnih vdolbin na površini bo takoj vzbudil željo po dotiku. Čeprav so enobarvna, jih krasijo razigrani vzorci. Edinstveni element je tudi potezalo (nič več običajna kljuka), ki ima lastno osvetlitev. S takšnimi detajli je vhod, čeprav iz lesa, lahko izjemno moderen.

Da se bo vhod povsem ujemal z vašo moderno hišo, vam lahko vrata izdelamo tudi po naročilu. Tako se popolnoma prilagodimo ne le dimenzijam, ampak tudi vsem podrobnostim od ročaja, obdelanosti površine, načina nočne osvetlitve in varnostnega sistema za vstopanje. Določeni modeli vhodnih vrat se odklepajo na prstni odtis, tako da vam s seboj sploh ni treba več nositi ključev.

Lesena vrata so lahko tudi elegantna

Pirnar z veseljem poskrbi za vaša nova elegantna vhodna vrata, ki izkoriščajo vse prednosti lesa. Največkrat se zanje uporablja les macesna, smreke ali hrasta. Zelo lep videz imajo, če jih kombiniramo s steklom, dobra novica pa je tudi, da takšna vrata ne izgubijo pa toplotne izolativnosti, saj se za vgradnjo uporablja večslojno izolacijsko steklo. Les odlično funkcionira z različnimi elegantnimi detajli, ki jih izberete po lastnem okusu. Pri izbiri vrat najprej pomislite nase in na prvi vtis, ki ga želite ustvariti. V kolikor so vam bolj všeč klasična vhodna vrata, je morda smiselno, da izberete bolj diskreten vhod. Sicer pa lahko izbirate med ekstravagantnejšimi modeli, ki že na daleč izstopajo. Seveda pa naj se ujema z estetiko hiše in jo še bolj poudari, kar je moč doseči tudi z dodatkom stranskih elementov.vhodna vrata iz lesa

Zagotovilo visoke kakovosti, inovativnosti in strokovnosti

Podjetje Pirnar je zraslo iz družinske obrtne delavnice, in čeprav je danes svetovno priznano ter ima že 200 zaposlenih in kar nekaj nagrad, še vedno temelji na istih vrednotah. Vsaka vhodna vrata morajo biti čudovita, brezhibno izdelana do zadnjega detajla. Vedno iščemo inovativne rešitve in s svojimi idejami prehitevamo konkurenco, saj ne poznamo besede "nemogoče". Cenimo vsakega zaposlenega in vsako stranko. Za vas bomo izdelali natanko takšna vhodna vrata, kot si jih želite, če pa se sami ne znajdete, vam bomo prijazno in strokovno svetovali. V naš razstavni salon prinesite fotografijo hiše z vhodne strani in si poglejte jagodni izbor kolekcij Pirnar. Mogoče boste idejo ob ogledu in otipu dobili sami, lahko pa vas usmerimo mi. V vsakem primeru ne bomo odnehali, dokler ne najdemo popolne rešitve za vaš dom. Naj bodo vaša nova lesena vhodna vrata vredna občudovanja.

razstavni salon v Ljubljani

VABLJENI K OBISKU NAŠEGA SALONA