Pošlji povpraševanje

Protihrupna vrata za stanovanje v modernem ali klasičnem stilu

Protihrupna vrata za stanovanje postajajo vse bolj iskana. To ni presenetljivo, če upoštevamo, da se količina hrupa, ki nas obdaja v našem vsakodnevnem okolju, stalno povečuje. Čeprav pogosto nimamo pravega nadzora nad tem, katerim zvokom vse bomo izpostavljeni, pa se lahko vsaj v zavetju lastnega stanovanja ogradimo od motečega hrupa in uživamo v dejavnostih, ki nas sproščajo. Ena izmed metod, s katero to dosežemo, pa je nedvomno prav odločitev, da vgradimo dobra protihrupna vrata.

Protihrupna vrata

Naložba v protihrupna vrata za stanovanje ali hišo se splača

Moteči zvoki, s katerimi se srečujemo vsakodnevno, so posledica najrazličnejših vzrokov. V večstanovanjskih objektih se jim je skorajda nemogoče izogniti – naj gre za otroški jok, vadbo inštrumenta ali pa za stalne adaptacije, ki potekajo pri sosedih. Marsikaj od naštetega pa si zlahka prihranite ali vsaj močno omilite težavo, če investirate v resnično kvalitetna protihrupna vrata za stanovanje. Podobno velja za hiše, ki so sicer običajno nekoliko bolj izolirane, kar pa še ne pomeni, da zvoki iz okolice, na primer zvok kosilnice in drugih delovnih strojev, ne morejo prodreti v notranjost. Ob gradnji oziroma prenavljanju je zato vsekakor smiselno izbrati preverjena protihrupna vrata. Za optimalni učinek pa morajo biti protihrupna vhodna vrata kombinirana z okni, ki se lahko prav tako pohvalijo z zagotavljanjem izvrstne zvočne izolacije.

Preberite si več

Poleg zvočne zagotovljena odlična toplotna izolacija

Zvočna in toplotna izolacija gresta pogosto z roko v roki. Zares učinkovita protihrupna vhodna vrata – predvsem tista za hiše –  bodo tako najverjetneje pripomogla tudi k zmanjšanju toplotnih izgub. Posledično pa bodo stroški ogrevanja in hlajenja prostorov predvsem dolgoročno precej nižji, kot bi bili sicer. Ne zanemarjajte torej pomena kvalitetnega stavbnega pohištva. Vzemite si čas in poiščite zares najboljšo opcijo.

Protihrupna vrata za stanovanje

Svobodna izbira materiala, stila in barve za protihrupna vhodna vrata

V podjetju Pirnar s sedežem v Ljubljani za vas ustvarimo vrhunska protihrupna vrata za stanovanje ali hišo, ki hkrati poskrbijo za odlično toplotno izolacijo. Pri tem pa imate ogromno možnosti za to, da estetiko oz. videz protihrupnih vrat – za stanovanje ali hišo – povsem uskladite s svojim okusom. Izbirati je mogoče med različnimi barvami in materiali, ki so po želji kombinirani s steklom. Pri snovanju naših linij poskušamo zajeti najrazličnejše stile – od zelo modernih, minimalističnih dizajnov do malce bolj tradicionalnih z rahlo rustikalnim pridihom. To pomeni, da se najde prava rešitev za resnično vsak dom. Premišljeno izbrana protihrupna vrata bodo poudarila lepoto objekta in jo obenem nadgradila. Pri tem upoštevajte, da gre pravzaprav za prvi stik, ki ga imajo obiskovalci z vašim domom, zato je estetska komponenta tu še kako pomembna. Poskrbite, da bo prvi vtis resnično pozitiven!

Uporabniku prijazno odklepanje in možnost dodatne LED-osvetlitve

Poleg različnih kombinacij barv, materialov in dizajnov pa so možni še dodatki po meri, ki poskrbijo, da bodo protihrupna vrata za stanovanje ali hišo zares pisana na kožo vam in vašemu domu. Med drugim se lahko odločite za nadgradnjo z LED-osvetljavo s samodejnim vklapljanjem in izklapljanjem, ki pripomore k povečanju občutka domačnosti in topline. Po napornem dnevu, ko se boste domov vračali v poznih večernih urah, vas bo prijazno pozdravila nežna svetloba. Potrebam sodobnega časa prilagojena protihrupna vrata iz naše ponudbe pa je mogoče nadgraditi tudi s še posebej enostavnim sistemom zaklepanja in odklepanja, kar bo poskrbelo, da bo celotna izkušnja uporabe še prijetnejša. Izbirati je mogoče med odklepanjem s kartico, kodo, prstnim odtisom itn. Nič več zapravljanja časa s stalnim iskanjem ključev, torej! Za konec naj omenimo še, da poleg vsega naštetega naša protihrupna vrata poskrbijo za odlično protivlomno zaščito, ki močno zmanjša nevarnost za nepovabljene goste v vašem domu. Tudi tu pa so seveda možni poznejši dodatki posebnih protivlomnih oziroma alarmnih sistemov. Vabljeni, da nas obiščete v enem izmed naših salonov, ki ju najdete v Ljubljani in v Mariboru, kjer si lahko izdelke iz naših kolekcij ogledate v živo.

Oglejte si našo ponudbo