Pošlji povpraševanje

Alu vhodna vrata cenikAlu vhodna vrata Premium 1110 so inovativne oblike, opremljena z obsvetlobo tako na levi kot tudi na desni strani, ki svetlobo nežno spušča v vaš dom. Vrhunska moderna vhodna vrata so drzna vhodna vrata, ki vas lahko očarajo s čistimi linijami in popolno gladkostjo, pa tudi inovatovnostjo.

Moderna vhodna vrata aluVhodna vrata alu Premium 0167 so moderna vrata, primerna za tiste s prefinjenim okusom. Ne le da navdušujejo z inovativno obliko, čistostjo in gladkostjo, ta vhodna varnostna moderna alu vrata so opremljena tudi z vratnim potezalom z LED osvetlitvijo, ki bo tudi ponoči vzbujala občudovanje.

Vhodna vrata aluminij PirnarVhodna vrata alu Premium 0100 so mojstrsko ročno delo, dovršenih oblik in natančno izdelanih detajlov. Vhodna vrata z obsvetlobo po plod drzne zasnove in domiselne izvedbe. Tega ne zmore noben stroj. Moderna vhodna vrata Pirnar iz aluminija bodo potešila tudi najbolj zahtevne okuse.

Lesena vhodna vrata PirnarLesena vhodna vrata Premium 0170 so klasika, ki ne bo nikoli iz mode. Čeprav klasična, so v svojem bistvu to sodobna masivna vrata s steklom, ki so topla, navdihujoča, brezhibno izdelana in domiselno zasnovana. Lesena vrata so opremljena so z drznim vratnim potezalom, ki privablja poglede!

Moderna vhodna vrata cenikModerna vhodna vrata Premium 1015 na prstni odtis so opremljena z drzno zasnovano kljuko oziroma vratnim potezalom, kjer se nahaja čitalec prstnih odtisov. Vrata imajo na levi in desni strani obsvetlobo, samo vratno potezalo pa je opremljeno z LED osvetlitvijo, ki tudi ponoči jemlje dih.

Vhodna vrata alu na prstni odtisVhodna vrata na prstni odtis Premium 1860 so inovacija na področju vrat, zagotavljajo pa ne le popolno varnost, temveč tudi popolno udobje. Moderna vhodna vrata z obsvetlobo na obeh straneh vrat so opremljena s prekrasnim vratnim potezalom, kjer je skrit tudi čitalec prstnih odtisov.