Pošlji povpraševanje

Naša moderna ali tradicionalna alu vhodna vrata so najboljša izbira

Alu vhodna vrata, ki jih proizvajamo v podjetju Pirnar so izdelana ročno kar pomeni, da so unikatna. Uporabljamo najkvalitetnejše materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo z minimalnim vzdrževanjem. Naše podjetje je nastalo iz majhne rokodelske delavnice, ki je svoja vrata odprla leta 1968. Danes smo veliko družinsko podjetje, ki se stalno širi in stremi k izdelavi najboljših alu vrat na svetovni ravni. Naša prodajna mreža je razvejana po vseh celinah, kar dokazuje da je naše delo cenjeno in spoštovano. Zaradi vseh inovacij, ki v podjetju Pirnar predstavljamo vsako leto, smo deležni številnih priznanj in nagrad. German Design Council, ki je eden izmed vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje na svetu je našemu podjetju podelil nagrado za izjemne in pionirske dosežke na področju oblikovanja. Naše inovacije izboljšujejo estetski videz alu vhodnih vrat ter udobje pri njihovi uporabi.

alu vhodna vrata za hišo


V naših razstavno prodajnih salonih si lahko ogledate vse modele alu vhodnih vrat

V našem obširnem prodajnem programu lahko izbirate med več kot 260 modeli vhodov, ki imajo moderen ali tradicionalen izgled. Ustrezen model se izbere glede na celostno podobo objekta, saj vhod ustvari prvi vtis o stanovalcih. Ker je prava izbira zelo pomembna, vam svetujemo, da obiščete enega izmed naših prodajno razstavnih salonov, kjer si lahko ogledate in preizkusite razstavljene eksponate. Šele ko boste videli in občutili naša tradicionalna ali moderna vhodna vrata, boste dojeli koncept kvalitetne izdelave, vrhunskih materialov in prefinjenih oblik. Odločate se lahko med številnimi kombinacijami barv, vzorcev in tekstur kril. Vsaka kombinacija je nekaj posebnega saj odraža stil in estetski čut naročnika. Barvo alu vhoda se običajno izbere glede na barvo fasade objekta. V primeru, da je fasada v temnejših barvah, priporočamo izbiro svetlejših vhodov in obratno. Pri modernih ali tradicionalnih alu modelih lahko izbirate kar med petimi barvnimi skupinami, ki so: standardna bela barva v sijaj ali mat izvedbi, gladke mat barve, kovinske in fino strukturne barve, lesni dekor ter barve po standardni RAL lestvici.

VRHUNSKA ALU VHODNA VRATA Z OBSVETLOBO


Z našimi modernimi alu vhodnimi vrati najbolje poskrbite za varnost vašega doma

Vhodna vrata za hišo ali stanovanje morajo zagotavljati maksimalno varnost za sproščeno in udobno bivanje vaše družine. Najboljšo kontrolo dostopa nudimo z modernim sistemom One Touch, ki smo ga razvili v našem podjetju. Sistem One Touch deluje na principu prepoznave prstnih odtisov stanovalcev. Ko sistem prepozna stanovalca, se potezalo samodejno izvleče iz krila in tako omogoča vstop v hišo ali stanovanje. Po nekaj sekundah se potezalo avtomatsko uvleče na svoje mesto in postane neopazno. Na ta način je zagotovljena varnost na dveh nivojih. Prstni odtis, ki skrbi za odklepanje je unikatna karakteristika vsakega človeka, potezalo pa nadomešča klasično kljuko in omogoča odprtje alu vrat. Vhodna vrata na prstni odtis imajo čitalec lahko vgrajen v samem krilu, v potezalu ali pa je skrit v zaščiti cilindra. Druga možnost za odlično kontrolo dostopa, ki jo nudimo je kodna tipkovnica, ki je lahko vgrajena v krilo ali pa v okvir. Za varnost vašega doma je poskrbljeno s kvalitetnimi tri do pet točkovnimi ključavnicami, ki imajo dva do štiri masivne kavlje. Ključavnice imajo lahko dodatne funkcije kot so delno odpiranje, avtomatsko zaklepanje, motorno odklepanje in zaklepanje vključno z uporabo dnevne in nočne funkcije ter elektro odpirala. Notranje kljuke lahko izbirate med modernimi sijajnimi in mat izvedbami.

moderna vhodna vrata z obsvetlobo


Moderna in tradicionalna alu vhodna vrata vam izdelamo v različnih dimenzijah

Prvi na tržišču smo izdelali izjemne dimenzije modernih in tradicionalnih alu vhodov, ki lahko merijo 280 x 350 cm. Takšnih dimenzij alu modernih vhodnih vrat ni pred nami izdelal še nihče, zato se lahko pohvalimo, da smo v našem podjetju orali ledino. Krilo, ki ga lahko izdelamo v maksimalni dimenziji 130 x 300 cm nadgradimo z obsvetlobnimi elementi, ki pričarajo veličasten izgled vsakega vhoda. Steklo, ki ga uporabljamo za obsvetlobne elemente je dobavljivo v različnih barvah, teksturah in vzorcih, ki pričarajo čudovito igro svetlobe v prostoru. Vhodna vrata z obsvetlobo prepuščajo svetlobo, ki naredi predprostor svetlejši in prostornejši.