Pošlji povpraševanje

Alu vhodna vrata so varna in omogočajo različne možnosti oblikovanja

Aluminij je material, ki je izjemno trden in nezahteven za vzdrževanje, zato so alu vhodna vrata med najbolj iskanimi na trgu. Aluminijasta vrata so protipožarna in protivlomna, zato so primerna za vse tipe objektov. Zaradi številnih možnosti oblikovanja različnih reliefov na tem materialu in zaradi njegove lahkosti, je priljubljen predvsem pri opremljanju sodobnejših stavb in domov. Alu vhodna vrata so protihrupna in izjemno odporna na najrazličnejše vremenske razmere, tudi najskrajnejše.

Kakovostna vhodna vrata za hiše, ki pustijo odličen vtis

Podjetje Pirnar slovi po številnih nagradah zaradi svojih inovacij na področju izdelave vrat. Ponaša se ponaša s kar petimi kolekcijami veličastnih vhodnih vrat, ki že na prvi pogled očarajo obiskovalca. So ročno oblikovana in izdelana z najvišjo skrbnostjo in natančnostjo. Izdelana so iz različnih materialov, iz lesa, aluminija, stekla in njihovih poljubnih kombinacij.

Steklo na vhodnih vratih omogoča igro svetlobe, preplet tekstur in vzorcev. Okna ob straneh poskrbijo za to, da svetloba napolni tudi vežo. Možna so tudi vrata brez oken in stekel, ki vzbujajo še večji občutek varnosti. Pirnarjeva kakovostna vhodna vrata so odlična za opremo tako doma kot poslovne stavbe. Primerna so tudi za vile, stavbe z visokimi stropi in moderne arhitekturne umetnine, saj je njihova velikost brez omejitev. Lahko se jo prilagodi glede na stavbo ter na tak način ustvari veličasten prizor. Izbiramo lahko med petimi kolekcijami Pirnarjevih vrat glede na stil objekta, ki ga opremljamo (sodoben ali tradicionalen), potrebe (izstopajoče ali bolj diskretno), v vsakem primeru pa ta kakovostna vhodna vrata očarajo, navdušijo, naredijo vtis in pustijo neizbrisen pečat v okolici in pri obiskovalcih.

aluminijasta vhodna vrata

Za katera alu vhodna vrata se odločiti?

Ena glavnih prednosti Pirnarjevih vrat je udobje, saj poleg neverjetno dovršenega videza omogočajo odpiranje in zapiranje brez ključa. Tako lesena kot alu vhodna vrata se lahko odprejo na klasičen način ali s pomočjo elektronske ključavnice. Elektronsko odklepanje je možno s pomočjo kartice, kode, telefona ali prstnega odtisa. Inovativni sistem OneTouch deluje kot navidezni portal, pri čemer se s pomočjo prepoznave lastnikovega prstnega odtisa prikaže nevidno potezalo. Prvi na svetu so razvili revolucionarno vhodno steno Theatrica, pri kateri za odpiranje vrat sploh ni potreben dotik. Vrata se v tem primeru odprejo sama, takoj ko nas zagledajo, saj prepoznajo naš obraz. Ljudje, ki jim je bolj pri srcu klasika, se lahko odločijo za potezalo z vgraviranim napisom, denimo imenom. Pirnarjevim vratom daje še večjo eleganco možnost samodejne osvetlitve. Pri vratih z elektronsko ključavnico se ob pritisku pojavi potezalo in razsvetli okolica, kar je inovacija na trgu. Tudi klasično potezalo se ponoči lahko zasveti in nam s tem olajša odpiranje vrat. Izdelano je lahko iz lesa, brušenega jekla, poliranega aluminija, kristalnega stekla – možne so čisto vse kombinacije. Poleg osvetlitve potezala je možna tudi osvetlitev vrat in prostora pred njimi, kar bo naredilo velik vtis na obiskovalca ter olajšalo dostop v stavbo.

Pirnarjeva vhodna vrata na ogled v Ljubljani ali Mariboru

Pirnar je družinsko podjetje, ki je na področju hišnih vhodnih vrat najbolj inovativno v Evropi. Šteje že skoraj dvesto zaposlenih. Vsako leto navdušujejo z inovacijami, za katere so prejeli že številne mednarodne nagrade. So med drugim snovalci najbolje izoliranih aluminijastih vrat. Pirnarjeve vhode zaznamuje brezkompromisna izdelava, ki izzove občudovanje in nas pusti odprtih ust. Izdelujejo vrata iz lesa, kovine in stekla; vsi modeli vrat so lahko izdelani iz katerega koli materiala. Pirnarjeva vhodna vrata so estetska in izjemno elegantna. Odlikujeta jih mojstrsko oblikovanje in ročna obdelava. Veliko poudarka namenjajo detajlom, udobju, varnosti in brezhibnosti. Močan vtis na mimoidočega ali obiskovalca je nekaj, kar z lahkoto zmorejo Pirnarjeva vhodna vrata. Eksponati so na voljo v salonih v Ljubljani in Mariboru. Tam se sprehodimo med vrati iz njihovih kolekcij in se v živo prepričamo o njihovi kakovosti. Pri izbiri najboljšega modela vrat za naš dom nam z veseljem priskočijo na pomoč prijazni svetovalci.

vhodna vrata Ljubljana