Pošlji povpraševanje

ALU vhodna vrata različnih oblik in stilov za uporabnikovo udobje

ALU vhodna vrata nudijo zaščito doma, ki je v današnjih razmerah ključna. Kakovostna vhodna vrata zagotavljajo miren nočni spanec in nižajo stroške ogrevanja. Kovinska ALU vhodna vrata je mogoče po meri naročiti pri družinskem podjetju Pirnar, ki na področju visokokakovostnih vhodnih vrat delujejo že 50 let. Kot prejemnik številnih mednarodnih nagrad in certifikatov, podjetje stremi k nadaljnji visokih standardih izdelave. Več kot 200 delavcev vestno sodeluje pri oblikovanju vhodnih vrat po naročilu, njihove končne pohištvene proizvode pa lahko stranka vidi na spletni strani Pirnar. 

Vhodna vrata po meri za najrazličnejši okus in prostorske potrebe

ALU vhodna vrata po meri je mogoče naročiti pri podjetju Pirnar. Kakovostna vhodna vrata lahko strokovnjaki priredijo popolnoma po želji stranke. Za lažjo izbiro je na voljo več različnih kolekcij obstoječih vhodnih vrat različnih velikosti, barv in materialov. S strokovnim prodajalcem se je mogoče posvetovati glede specifičnih potreb strankinega doma – različne velikosti, oblike vhoda oz. različne potrebe po protivlomni zaščiti ali toplotni izolaciji. Uporabnik lahko izbira med sodobnim, elegantnim slogom z zanimivimi, inovativnimi elementi in med klasičnimi, tradicionalnimi vhodnimi vrati, ki so po izgledu bolj udobna in domača. Na voljo so modeli vhodnih vrat, ki so izdelani iz aluminija, lesa ter modeli, ki sledijo najnovejšim oblikovnim trendom – to je uporabi tako aluminija kot tudi lesa. 

Vhodna vrata po naročilu

Kakovostna vhodna vrata zagotovijo tišino in mir prek celotnega dneva

Kakovostna vhodna vrata Pirnar poleg izvrstne toplotne izolacije, nudijo prav tako zvočno izolacijo, ki zagotavlja, da se je po dolgem dnevu doma čim lažje sprostiti – brez zunanjih motenj. Sama toplotna izolacija je pri podjetju Pirnar oblikovana tako, da stranki prihrani maksimalno število stroškov za ogrevanje v mrzlih ali deževnih dneh. Dobra izolacija poleg tega zagotavlja manj prepiha in posledično manjše število nadležnih zimskih prehladov. 

Pirnar se zaveda, da je skrb za varnost doma danes ključna pri izbiri ALU vhodnih vrat. Za stranke, ki živijo v manj zavarovanih območjih Slovenije ali stranke, ki se pametno, preventivno odločijo za vgradnjo protivlomnega sistema, je na voljo raznovrstna oprema visoke kakovosti. Vhodna vrata je mogoče opremiti tudi s ključavnicami po lastni izbiri. Priporočena je odločitev za dražjo, vendar dolgotrajno zanesljivejšo in kvalitetnejšo izbiro. 

Vhodna vrata po naročilu – raznovrstno oblikovanje, material, barve

Stranka lahko izbere med različnimi barvnimi shemami, različno tehnično obdelavo materiala ter različnimi ročaji ali tolkali. Povprečno stranka glede na izgled in material ročajev izbere tudi ključavnico. Pirnar nudi široko izbiro različnih oblik in znamk. Kupec se lahko z izgledom vhodnih vrat pozabava in si jih oblikuje popolnoma samostojno. Za lažjo odločitev ima podjetje zaposlene strokovnjake, ki stranki rade volje priskočijo na pomoč. Prav tako je na voljo že pred-pripravljena kolekcija najrazličnejših vhodnih vrat, ki stranki zagotavljajo kakovost, nudijo raznolik oblikovni slog in morda kupcu prinesejo kakšno zanimivo idejo.   

Vgradnja steklenih oken videz ALU vhodnih vrat popestri. Na voljo so tri- ali štiri-slojna steklena okna. Različne sloje je mogoče oblikovati tako, da ustvarijo zanimive senčne vzorce, jih zbrusiti v zanimive oblike ali kombinirati različne barve med seboj. Izbira same barve vrat je odvisna od barvne palete hišne/stanovanjske zunanjosti. Po želji je mogoče izbrati kovinska vhodna vrata, ki so barvno usklajena ali popolnoma nasprotna svoji okolici. Pri odločitvi se je vredno vprašati, ali želimo izstopati ali se zliti s svojo okolico? 

Kakovostna vhodna vrata

Kovinska vhodna vrata so odporna proti zunanjih vremenskim vplivom

ALU vhodna vrata so enostavna za vzdrževanje in popolnoma odporna proti vlagi ali mokroti, kar zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo. Izdelava iz kovine oz. aluminija prav tako zagotavlja trdnost in zanesljivost vrat. V kombinaciji z vrhunsko protivlomno ključavnico so kovinska vhodna vrata po naročilu odlična v varovanju uporabnikovega doma. Kljub izdelavi iz kovine, je mogoče vrata oblikovati tako, da posnemajo izgled lesa. Po želji je mogoče izbirati med različno stopnjo sijaja površine in različnimi odtenki kovinskih barv.  

Obiščite Pirnarjev svet >>>