Pošlji povpraševanje

Aluminijasta vhodna vrata ceneAluminijasta vhodna vrata so kakovostna masivna kovinska zunanja vhodna vrata

Aluminijasta vhodna vrata so sodobna vhodna vrata, ki združujejo v sebi vse odlične lastnosti materiala, iz katerega so izdelana. Pred odločitvijo o tem, kakšen vhod želimo imeti, moramo dobro premisliti, kaj si želimo in kakšen vtis želimo pustiti na naše obiskovalce. Vhod je veliko več kot zgolj vrata. Je osebni del hiše, ki pripoveduje zgodbo o lastniku, ki živi za vrati. Na podlagi vhodnih vrat lahko obiskovalci veliko sklepajo o nas. Zato se pred nakupom vrat izplača dobro premisliti, kakšen vtis želimo narediti. Preden se odločite za vhodna vrata, morate vedeti, kakšen vhod želite. So to masivna vhodna vrata oziroma vhodna kovinska vrata, lesena ali alu les vrata? Če se odločite za naročilo vhodnih vrat pri Pirnarju, boste v vsakem primeru dobili kakovostna vhodna vrata, ki bomo očarala vse mimoidoče in obiskovalce, vi pa se boste vsak dan znova v njih zaljubili.


Katera vhodna vrata izbrati?


Pirnar aluminijasta vhodna vrata so tehnološko in estetsko dovršena, večkrat nagrajevana vrata, ki se ponašajo s številnimi inovacijami. Pred izbiro vrat je dobro premisliti, kakšen stil vrat izbrati - sodoben, domačen ali tradicionalen. Ko ste se enkrat odločili za stil vrat, se lahko odločite za mojstrsko izdelane kljuke, tolkala in potezala, ki so na voljo v različnih oblikah in variantah. Veliko udobje predstavljajo tudi kakovostna vhodna vrata, ki se odprejo na vaš prstni odtis. Masivna vhodna vrata oziroma aluminijasta vhodna vrata so najbolje izoliran aluminijasti vhod na svetu, ki bo poskrbel za popolno udobne v vašem domu. Odločite se lahko tudi za diskretno osvetlitev vhoda, in sicer na mestih, kjer to najbolj potrebujemo. Ponoči boste lahko videli, kje je prag in kje prijeti kljuko ali kam položiti prst za odklepanje vrat.


Kakšna naj bodo zunanja vhodna vrata?


Vhodna vrata morajo biti predvsem varna, ne glede na to, ali se odločite za aluminijasta oziroma vhodna kovinska vrata ali lesena vrata. Pri izbiri je izredno pomembna izolativnost vrat, še posebno, če ste lastnik energetsko pasivne hiše. V tem primeru je jasno, da moramo izbrati najbolje izolirana vrata na trgu - in takšni so Pirnar vhodu. Vhodna vrat morajo biti varna in obstaja veliko načinov, kako vlomilce in nepridiprave prepoditi stran od našega doma. pri Pirnarju bomo poskrbeli ne le za to, da bodo vaša masivna vhodna vrata lepa, temveč tudi popolnoma varna.


Pestra izbira zunanjih vhodnih vrat


Imeti ročno izdelanega Pirnarja pomeni imeti najboljša vrata na trgu. Pri izbiri lahko daste svoji domišljiji popolnoma prosto pot. Odločite se lahko za vrata z oknom ali brez. Vratno okno je lahko prekrasen element, ki služi ne le kot odprtina za osvetlitev veže z dnevno svetlobo. Je tudi oblikovno čudovit element na vaših vratih. Odločite se lahko tudi za vhodna vrata z obsvetlobami ali brez. Na voljo so vam različne barve, s pomočjo katerih lahko poudarite vašo fasado. Verjetno ste do sedaj že premislili o vaših novih vhodnih vratih. Obiščite nas v salonu in se na lastne oči prepričajte o veličini naših vhodov.

Masivna vhodna vrata Pirnar


Inovativna vhodna vrata, ki navdušujejo!


Pirnar vhodi niso le estetsko dovršena vhodna vrata, so vrhunski tehnični razvoj, nagrajeno oblikovanje, mojstrska ročna izdelava in velika ljubezen. Za vas izdelujemo vhode, ki so ne le najbolj inovativni, ampak tudi mednarodno nagrajeno. Prav noben evropski proizvajalec nima toliko inovacij na področju izdelave vhodnih vrat kot mi. Naša inovacija je tudi najbolj osebni vhod na svetu oziroma prvi vhod s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom, ki ga ponudi samo lastniku. Aluminijasta vhodna vrata, lesena ali alu les vrata so opremljena z lasersko gravirno ploščico, ki predstavlja certifikat porekla. Ploščica je vidna šele, ko vrata odpremo, lastnik pa jo vidi vsak dan. Na ploščico lahko vpišemo tudi vaše sporočilo ali posvetilo.

VHODNA VRATA PO MERI

VHODNA VRATA BACISO