Kvalitetne gume za vaš avto


Nizke cene in možnost plačila avto gum na obroke


V Sloveniji določa zakon, da morajo biti vozila opremljena z ustrezno zimsko opremo med 15. novembrom in 15. marcem, v primeru snega in poledice pa se to priporoča že pred oziroma tudi po omenjenem obdobju. Za ustrezno zimsko opremo štejejo 4 zimske gume z globino profila 3 mm ali 4 letne gume z globino profila 3 mm z verigami v priboru. Gume za avto imajo pri zagotavljanju varnosti pomembno vlogo. Moč avtomobila se namreč prenese na cestišče prav preko njih. Priporočamo vam, da ste pri nakupu zimskih pnevmatik previdni, saj lahko nekvalitetne ali zastarele gume za avto poslabšajo stabilnost avtomobila na cestišču.


V primeru, da so vaše avto gume že obrabljene, jih lahko kupite na najbližjem Petrolovem bencinskem servisu v Ljubljani in tudi drugod po Sloveniji. Omogočamo vam nakup zimskih avto gum na obroke. Gume za avto vam bodo strokovno namestili profesionalni vulkanizerji v servisnih in vulkanizerskih delavnicah Tip Stop Vianor, ki bodo poskrbeli za montažo, pregled in centriranje vaših pnevmatik. Pravočasna odločitev za nakup in namestitev gum za avto vam bo prinesla ugodnejše cene, prav tako pa se boste izognili gneči, ki nastane tik pred 15. novembrom, ko je skrajni čas za menjavo gum.

Zimske avto gume na obroke


Zimske gume za avtomobile

Potrebujete nove zimske gume za vaš avtomobil? Obrnite se na Petrolov bencinski servis, kjer vam bodo strokovno usposobljeni zaposleni pomagali pri izbiri pravih gum za vaše vozilo. Na naših servisih lahko opravimo premontažo gum, tako, da bo vaše vozilo pripravljeno za varno vožnjo v vseh letnih časih.


Na voljo so tudi pnevmatike priznanih proizvajalcev za vse znamke vozil, nudimo zimske gume, zimsko letne gume, letne gume, na voljo pa so tudi gume za tovorna vozila.

Obiščite nas in z veseljem vam bomo pomagali izbrati primerne pnevmatike za vaš avtomobil


Petrol d.o.o. | Gume za avto, avto gume Ljubljana, avto gume na obroke, zimske avto gume na obroke, gume za tovorna vozila - povezave na našo stran: