Dobre zimske gume različnih priznanih proizvajalcev pri Petrolu

Dobre zimske gume so eden ključnih predpogojev za varno vožnjo na mokrem ali zasneženem cestišču. Pri Petrolu se zavedamo izjemnega pomena dobrih zimskih gum, zato smo za vas pripravili pestro ponudbo kakovostih pnevmatik najboljših proizvajalcev zimske opreme. Med drugim so vam na voljo zimske gume Hankook, Infinity in Nokian, ki vam jih v želji, da bi s tem olajšali vašo izbiro, na kratko predstavljamo. Preglejte tudi našo ostalo ponudbo. Svojim strankam pa ponujamo tudi možnost, da kupijo gume na obroke. Dobre zimske gume so v prvi vrsti naložba v vašo varnost.

Dobre zimske gume

Zimske gume Hankook

Izjemna kvaliteta zimskih gum Hankook je posledica proizvajalčeve nenehne raziskovalne dejavnosti na področju možnih izboljšav zimske opreme, pri čemer sodelujejo strokovnjaki z različnih področij, njihovi raziskovalni centri pa so locirani po različnih celinah. Zimske gume Hankook so tako vseskozi podvržene razvoju, pri čemer je še posebna pozornost namenjena izboljšavi njihove zmogljivosti v ekstremnih pogojih. Prepričani ste lahko, da še tako neugodne vremenske razmere ne bodo zaustavile zimskih gum Hankook. Za resnično dobre zimske gume namreč ni prezahtevna nobena ovira.

Zimske gume Infinity

Oznako »dobre zimske gume« pa si zagotovo zaslužijo tudi zimske gume Infinity. Odlično se namreč obnesejo v slabih pogojih na cesti, njihova obraba pa je zelo počasna. Poleg tega boste z uporabo zimskih gum Infinitiy močno zmanjšali porabo goriva, saj veljajo za ene najbolj varčnih zimskih gum. Infinity je tako prava znamka za tiste voznike, ki jih zanima dolgoročna investicija - prihranek pa ne bo le denarni, ampak je morda še pomembnejša investicija v vašo varnost. Ponudbe dobrih zimskih gum, ki so vam na voljo pri Petrolu, pa s tem še ni konec ...

Zimske gume NokianZimske gume Nokian

Zimske gume Nokian so prestale mnoge zahtevne teste v ekstremnih pogojih in vsakič znova dokazale, da gre za resnično izjemno kvalitetne zimske gume. Nokian je priznan finski proizvajalec gum, ki obstaja vse od leta 1936. Večdesetlena tradicija na področju proizvodnje zimske opreme je poskrbela za resnično vrhunske izdelke. Cesta zasnežena - za zimske gume Nokian težava ni nobena.

Petrol, d.d. | Dobre zimske gume so investicija v vašo varnost.