Nudimo vam najboljše celoletne gume

Če se želite izogniti vrstam pri menjavi letnih in zimskih gum, se odločite za celoletne pnevmatike. Gre za zimsko letne gume, ki so zaradi svojih izjemnih lastnosti primerne za vožnjo skozi celotno leto. Najboljše celoletne pnevmatike lahko kupite v spletni trgovini. Seveda pa pri nas dobite še marsikaj več kot le celoletne gume. Po ugodnih cenah so vam na voljo tudi letne gume za avto ter zimske gume za avto, 4x4 gume, dovozne in tovorne gume, traktorske ter dirkalne gume, ponudbo pa dopolnjujejo še alu in jeklena platišča, okrasni pokrovi, akumulatorji, preproge in olja. Obiščite našo spletno trgovino in poskrbite za svojega jeklenega konjička.


Kaj vam nudijo zimsko letne oz. celoletne gume?

Najboljše celoletne pnevmatikeKer celoletne gume združujejo lastnosti zimskih in letnih gum, jim lahko rečemo tudi zimsko letne gume. Nekoliko širše prečne lamele poskrbijo za dobro odvajanje vode, kar v veliki meri zmanjša možnost akvaplaninga. Tako kot zimske morajo imeti tudi celoletne pnevmatike minimalno globino profila 3 mm, saj v nasprotnem primeru med 15. novembrom in 15. marcem ne zadoščajo Zakonu o varnosti cestnega prometa. Kakovostne celoletne gume se morajo dobro oprijemati cestišča v vseh vremenskih razmerah. Omogočati morajo varno vožnjo na suhem, mokrem, zasneženem in ledenem cestišču. Ker se celoletne pnevmatike za razliko od letnih in zimskih na cesti obrabljajo skozi celotno leto, jih je smotrno zamenjati na vsaki dve leti.


Pri nas lahko kupite najboljše celoletne pnevmatike

Rezultati testov avtokluba Nemčije (ADAC testi) 2011 so pokazali, da so najboljše celoletne pnevmatike Goodyear Vector 4Seasons. Omenjene celoletne gume so se odlično odrezale tako na suhem kot mokrem cestišču, oprijem pa je bil zelo dober tudi na snegu in ledu. Odlikuje jih še nizka stopnja obrabe, poleg tega pa gume pozitivno vplivajo na manjšo porabo goriva. Celoletne gume, ki so se na testu odrezale najbolje, so vam po izredno ugodnih cenah na voljo tudi v naši spletni prodajalni.

Celotno ponudbo celoletnih gum si lahko ogledate na spletni strani.

Petrol d.d. | Celoletne gume za odlično vožnjo v suhem in mokrem - povezave do naše spletne strani: