Lektoriranje - natačno, hitro in ugodno

Znamka Moja Diplomska je last podjetja Artmania d.o.o., ki se nahaja v Kranju in ponuja kakovostno lektoriranje, prevajanje, oblikovanje in tehnično urejanje ter tisk in vezavo vseh vrst besedil in zaključnih nalog. Poleg izjemne kakovosti vam nudimo ugodno ceno lektoriranja diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih dezertacij, tako da je dostopno prav vsakemu posamezniku. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank najbolj pomembno, zato se trudimo, da upoštevamo vaše želje in poskrbimo za to, da bodo vsi zahtevki, tako tehnični kot vizualni izpolnjeni do potankosti. V kolikor si želite kakovostno storitev, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, bodisi s kakovostnim tiskom, tehničnim urejanjem določenih delov besedila ali celotne naloge, lahko pa vam zgolj svetujemo in odgovorimo na vprašanja, ki nam jih boste zastavili. Poceni in hitro lektoriranje je doma v našem podjetju in verjamemo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam.

PREVERITE NIZKE CENE LEKTORIRANJA DIPLOMSKIH NALOG


Lektoriranje in tehnično urejanje nalog

Pisanje diplomskih in magistrskih nalog po navadi vzame veliko časa in vemo kako naporno je, ko končno spišete celotno nalogo, pa jo morate še lektorirati in tehnično urediti. V kolikor želite, vam lahko ob koncu pisanja na pomoč priskočimo v našem podjetju. Poleg lektoriranja, s katerim vam zagotavljamo kvaliteten pregled celotnega besedila in brezhibne popravke vam nudimo tudi tehnično urejanje diplomske ali magistrske naloge. Kaj zajema tehnično urejanje? Namesto vas v Wordu oblikujemo diplomsko nalogo, izdelamo razna kazala, nastavimo oštevilčenje strani, urejanje prelomov, odsekov, sklicev, odstavkov ter različnih slik, table in prilog. Prepričani smo, da boste z našim tehničnim urejanjem izjemno zadovoljni, obenem pa se lahko odločite tudi za grafilno oblikovanje nalog, s katero poskrbimo za urejeno zgradbo besedila. Prepustite zaključna dela nam, saj imamo ogromno izkušenj z lektoriranjem, zato ste lahko ob koncu pisanja popolnoma brez skrbi in se lahko posvetite drugim stvarem ali pa se odločite za zaslužen počitek po napornem in dolgotrajnem pisanju.

hitro lektoriranje


Lektoriranje, prevajanje ter oblikovanje po ugodnih cenah

V našem podjetju smo specializirani za lektoriranje različnih vrst besedil in nalog, a vam nudimo tudi ostale storitve kot so prevajanje ter tehnično in grafično oblikovanje. Pohvalimo se lahko s celovito storitvijo, s katero vam prihranimo kar nekaj časa in živcev. V kolikor vas zanimajo informacije o obsegu lektoriranja ter cenah različnih storitev je najbolje, da obiščete našo spletno stran, na kateri imamo objavljen cenik ali pa nas kontaktirate po telefonu ali emailu. V kolikor se boste odločili za spletno naročilo tiska in vezave diplomske ali magistrske naloge vam bo naš program samodejno izračunal ceno naloge na podlagi podatkov, ki jih boste vnesli, obenem pa boste nalogo lahko prevzeli še isti dan, lahko pa vam jo pošljemo na vaš nalov. Hitro, enostavno, učinkovito in predvsem kvalitetno, ne glede na storitev, ki jo boste izbrali. Pri nas ne boste čakali dneve in dneve na vašo zaključno delo, ampak boste v najkrajšem možnem času že držali v rokah diplomsko in magistrsko nalogo.

poceni lektoriranje diplomskih nalog


Lektoriranje diplomskih nalog - mi opravimo zaključni del

Diplomska ali magistrska naloga je pomemben korak v vašem življenju, saj predstavlja zaključek nekega obdobja, na katerega je potrebno gledati s ponosom in samozavestjo. Tega se v našem podjetju še posebej zavedamo, zato nudimo kakovostno lektoriranje magistrskih nalog, s katerim boste zaključili vašo nalogo in jo lahko potem natisnili in pokazali vašim najbližjim. Poleg hitrega in poceni lektoriranja poskrbimo tudi za hitro in kvaliteteno vezavo, saj vse korake izdelave opravimo v naši knjigoveznici, zato lahko vse naloge pri nas prevzamete že isti dan. Verjamemo, da boste z našimi storitvami izjemno zadovoljni in s ponosom nas navdaja dejstvo, da smo pri lektoriranju diplomskih nalog in urejanju pomagali že velikemu številu študentov, ki so bili nad našim delom navdušeni. Obiščite nas in se prepričajte.