Pošlji povpraševanje

Kako napisati dobro diplomsko nalogo in na kaj moramo biti pri pisanju pozorni?

Šolsko leto se zaključuje in zadnje letnike diplomskega študija čaka pisanje diplomskih nalog. Seveda pisanje zaključnih nalog čaka tudi vse študente magistrskih programov, poleg tega pa se pisanju zaključnih del ne bodo izognili niti doktorski študentje, ki jih čaka pisanje doktorskih disertacij. Vsaka diplomska naloga in druga zaključna naloga pa mora biti korektna tako iz vsebinskega kot tudi iz estetskega vidika. Da je diplomska naloga dobra, je potrebno upoštevati nekaj nasvetov. Najprej je pomembno, da je diplomska naloga napisana v zbornem jeziku, to pomeni, da mora zadoščati vsem pravilom pravopisa in slovnice. Ker pa se lahko, kljub veliki skrbnosti v vsebino vrinejo napake, je po koncu pisanja obvezno tudi lektoriranje diplomske naloge. V diplomsko nalogo je poleg zbornega jezika potrebno vključiti tudi strokovne izraze, ki se uporabljajo na dotičnem področju. Diplomska naloga pa mora biti tudi jedrnata, jasna in povezana. Avtorji diplomskih del se morajo zavedati, da naloge ne pišejo zase, pač pa bodo diplomsko nalogo prebirali ljudje, ki tematike ne poznajo, tako da je potrebno področje, ki je v nalogi opisano, dobro pojasniti. Besedilo naloge naj bo natančno in strnjeno, stavki pa morajo biti med seboj logično povezani. Ves čas pisanja diplomske naloge je nujno sodelovati z mentorjem, ki nas bo usmerjal in nam pomagal s komentarji, vprašanji in nasveti.

ugodna cena lektoriranje magistrskih nalog

Lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog in doktorskih disertacij

Ker se v podjetju Artmania zavedamo, kako zelo pomemben je tudi slovnična pravilnost diplomskih in drugih zaključnih nalog, vsem študentom ponujamo lektoriranje magistrskih nalog. Lektoriranje diplomskih nalog, ki ga ponujamo je natančno in korektno. S svojimi strokovno usposobljenimi slavisti zagotovimo, da je diplomska naloga po lektoriranju brez napak, stavki pa so jasni in strnjeni. Poleg lektoriranja diplomskih nalog ponujamo tudi lektoriranje magistrskih nalog in doktorskih disertacij. Seveda pa lahko poleg lektoriranja diplomske naloge pri nas naročite tudi prevod diplomskih in magistrskih nalog. Cenik lektoriranja in prevajanja nalog je ugoden. Cene lektoriranj se gibljejo od 1,30€ do 2,30€ na avtorsko polo (1500 znakov brez presledkov), cene za prevod diplomskih nalog pa od 20,00€ na avtorsko polo (1500 znakov brez presledkov).

V Artmanii poleg lektoriranja diplomskih nalog ponujamo tudi druge storitve

Zavedamo pa se tudi, da se mnogoterim študentom zatakne pri grafičnem oblikovanju diplomskih in magistrskih nalog. Zato vam v Artmanii ne ponujamo zgolj lektoriranja diplomskih nalog, pač pa tudi grafično oblikovanje diplomskih in magistrskih del. Cena grafičnega oblikovanja je konkurenčna, diplomska naloga pa bo po končanem oblikovanju izgledala nadvse profesionalno.

oblikovanje in lektoriranje diplomskih nalog

Poleg lektoriranja diplomskih nalog ponujamo tudi tisk in vezavo zaključnih del

Seveda pa se izdelava diplomske naloge ne konča z lektoriranjem, pač pa je diplomsko delo potrebno tudi natisniti in zvezati. V podjetju Artmania ponujamo različne možnosti vezav. Študentje lahko izbirajo med trdimi vezavami z lepilom ter spiralno vezavo. Željam prilagodimo tudi sam tisk na naslovni strani. Črke so lahko natisnjene v različnih barvah, študentje pa se še vedno najpogosteje odločajo za zlate črke. Poleg zlatih črk ponujamo še srebrne, modre, rdeče in črne črke. Tudi sam izgled platnic je lahko različen, o njem pa se pred vezavo s stranko pogovorimo in pri vezavi upoštevamo njene želje.

NAROČILO NA LEKTORIRANJE DOKTORSKE DISERTACIJE

Vas zanima več o oblikovanju in lektoriranju doktorskih disertacij, magistrskih nalog ali diplomskih nalog? Več o oblikovanju in lektoriranju diplomskih nalog si lahko preberete tudi na forumu. V Artmanii pa smo vam v primeru dodatnih vprašanj o lektoriranju in drugih storitvah, ki jih ponujamo, dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem pomagali pred naročilom lektoriranja diplomske naloge ali doktorske disertacije.