Za kakovosten tisk niso potrebne le kvalitetne barve temveč tudi papir

Čeprav se vse usmerja v virtualni svet in je vedno več pisnih izdelkov shranjenih v oblakih in na ostalih medijih, si še vedno ne moremo predstavljati življenja brez tiska in tiskanih dokumentov. Tako si ne moremo predstavljati, da tisk diplome ne bi bil več potreben in bi prišli na njen zagovor z USB ključem. Za kakovostno tiskanje magistrskih nalog, diplom, doktorskih disertacij in drugih dokumentov, ni dovolj le vrhunska tehnologija. Prav tako so pomembne kakovostne barve in seveda tudi papir kateremu mnogi ne pripisujejo dovolj pomena. Kvalitetni tisk mora vsebovati kakovost vseh prvin ki ga sestavljajo. Profesionalna tehnologija namenjena za tisk, brez dobrega papirja ne bo dala potrebnega rezultata in obratno. Tisk diplome vsekakor zahteva kvaliteten končni izdelek, saj predstavlja študenta, njegovo delo in njegov trud. Zaupanje v tiskarja, da bo tisk diplome opravil profesionalno je za stranko pomembno. Res ne bi bilo v redu, da bi drugače popolno delo uničil slab tisk. Cenik tiskanja magistrskih nalog ali drugih zaključnih spisov je odvisen od marsikaterih dejavnikov. Predvsem je cenik tiska odvisen od števila strani, od količine naročenih izvodov, od tega kakšno vezavo želite… Vse ostale storitve poleg tiska diplome kot so, lektoriranje, vezava, grafično in tehnično oblikovanje končnih izdelkov bomo kvalitetno in hitro opravili v naši tiskarni v Kranju.


Tisk – Kranj nas že pozna, spoznajte nas še vi in vaši sošolci

Kljub temu, da se ukvarjamo s tiskom v Kranju, nam lahko pošljete gradivo za tisk, vezavo, lektoriranje ali tehnično urejanje od povsod. Uporabljamo namreč spletni program, ki vam bo na podlagi vnesenih podatkov npr. če želite tisk diplome, izračunal ceno končnega izdelka. Cenik tiska je objavljen na spletni strani, lahko pa sami prinesete svoje gradivo za tisk v Kranj in presenečeni boste nad hitro opravljeno storitvijo in njeno kvaliteto. Dobro sodelovanje je pomembno že pri sprejemu določenega dela v tisk, ko je potrebno zbrati vse potrebne podatke, ki jih potrebujemo preden se tiska sploh lotimo. Zato želimo od vas dobiti vse mogoče informacije in vas bomo do potankosti izprašali o tisku diplome ali pa morda o tiskanju magistrske naloge. Kljub vsem potrebnim podatkom pa se vedno dogovorimo, da vsak, ki nam pusti gradivo za tisk pusti tudi kontaktno številko. Tako se lahko v primeru nejasnosti vedno prepričamo če o čem nismo sigurni. Mnogo dijakov in študentov nas je že spoznalo, mnogo nas bo še. Prepričajte se o kakovostnem opravljanju storitev tiska v Kranju in nam pošljite svoje delo. Zadovoljni boste ne le s končnim izdelkom, ki ga boste ponosno pokazali, temveč tudi s strankam prijaznim cenikom tiska.

Tisk

Več o tisku diplome


Tisk diplome je lahko hitro končan, še posebej če lovite zadnje trenutke

Tisk diplome ali tiskanje magistrske naloge je skoraj tako pomembno kot njeno pisanje. Če je vezava narejena slabo lahko izpadajo listi in izdelek je uničen. Prav tako se lahko zgodi pri tisku. Papir mora biti kvaliteten in preizkušen, kajti če so njegova vlakna predolga, se lahko zgodi da se bodo barve pri tiskanju razlivale. Tega ne želi nihče. Niti stranka, še manj pa tiskar. Pravijo, da se dober glas sliši v deveto vas. Še dlje se sliši slab glas in to drži kot pribito. Če ste tik pred zadnjim korakom in vas čaka samo še tiskanje magistrske naloge, si izberite dizajn ki je bolj primeren za to vrsto izdelka. Na voljo so različni stili, čeprav so navadno točno predpisani. Pa vseeno, vsak si želi da bi njegovo zaključno delo izpadlo čudovito, zato se za vsakega maksimalno potrudimo. Tudi cenik tiska je stranki sprejemljiv in dostopen. Oglasite se v Kranju, tisk diplome ali drugega izdelka bomo popolnoma prilagodili vašim željam in zahtevam, ali pa nas poiščite na spletu kjer je postopek oddaje naročila do potankosti opisan.

Tisk diplome

Več o ceniku tiskanja