Vezava diplomskih in magistrskih nalog ob koncu študija

Vezava diplomskih nalog je ena izmed zadnjih obveznosti študenta, ko končuje s študijem. Študijske obveznosti so mimo in znašli smo se na pomembni točni našega življenja - tik pred tem, da diplomiramo. Najpogostejša skrb študenta je vezava diplomske naloge. Kje jo vezati, natisniti, komu zaupati lektoriranje, ali je delo primerno tehnično urejeno, ali se bo mentor strinjal z napisanim. Ob poplavi ponudnikov se je včasih zares težko odločiti, komu prepustiti vezavo diplomske ali magistrske naloge, da bo ta hitra in zanesljiva. Poleg tega iščemo ponudnika, ki bo med vsemi najhitrejši (predvsem, če nam že teče voda v grlo), cenovno ugoden in nadpovprečno kvaliteten. Pri izbiri ponudnika na odločitev študenta torej ne vpliva le cena, temveč predvsem hitrost vezave diplomske/magistrske naloge oziroma doktorske dizertacije. Želja študentov pri tem je - danes naročiti in jutri že dobiti. Pa je to tudi dejansko mogoče?

cena vezave diplomskih nalog


Katere težave se nam še lahko pojavijo tik pred diplomiranjem?

Preden sploh pomislimo na vezavo diplomske ali magistrske naloge oziroma vezavo doktorske dizertacije, si moramo izbrati temo in mentorja. Sledi pisanje dela, pri katerem se je potrebno čim bolj izogibati slovničnim napakam. Po končnem pregledu napisanega s strani mentorja pa sledi razmišljanje o trdi in mehki vezavi . Zaključno delo je sedaj že dobilo svojo končno podobo. Najpogosteje pa se pri vsem tem pojavljata dve težavi. Prva je neodzivnost mentorja, ki lahko (zlasti, če se študentu že malce mudi) vodi do zamujanja pri vezavi diplomske ali magistrske naloge. Skoraj tako pomembna kot cena vezave diplomske naloge, je tudi hitrost. Študentu se lahko zalomi že mnogo prej - med urejanjem besedila v Wordu. Težave ob izdelavi kazala, oštevilčenju, vstavitvi prelomov in odsekov niso redkost. Ker se pomoč neizkušenega prijatelja mnogokrat ne izkaže kot najboljša rešitev, je bistveno bolje prositi za pomoč nekoga, ki se s tem ukvarja profesionalno.

NAROČITE UGODNO MEHKO VEZAVO DIPLOMSKE NALOGE


Vezava diplomske naloge v Kranju je kvalitetna in hitra

ARTMANIA je podjetje, ki se ukvarja s trdo in mehko vezavo diplomske naloge, z lektoriranjem in s tehničnim urejanjem zaključnega dela. Vsi koraki izdelave so opravljeni v knjigoveznici, kar pomeni, da lahko študent svoje delo prevzame ne drug dan, temveč že isti dan po oddaji naročila v knjigoveznico. Ker pa se podjetje nahaja v Kranju, je študentom omogočilo tudi pošiljanje zaključne naloge po pošti. V kolikor fakulteta zahteva uporabo posebnega materiala ali pravil za vezavo, pa se za rok prevzema študent s strokovnjaki dogovori individualno.

vezava magistrskih nalog in doktorskih dizertacij


Zakaj nikoli ni pametno izbrati ponudnika, ki se nahaja na fakulteti?

Ker ima cenik pomembno vlogo pri odločanju za določenega ponudnika, se je potrebno zavedati dejstva, da so najdražji prav tisti ponudniki, ki se nahajajo na fakulteti študenta. Kljub temu, da gre pri vezavi magistrske naloge za povsem enako storitev, je lahko cenik različnih ponudnikov kar 50 ali 100% dražji. Že samo, če se študent odpravi nekaj minut stran od fakultete, lahko prav tam najde cenejšega ponudnika. Tudi točnost je največkrat vprašljiva. Če ponudnik študentu obljubi, da bo vezava diplomske naloge končana naslednji dan, vendar ni, lahko študent zahteva popust. Vendar pa - kadar se nam mudi, nam tudi noben popust ne more prihraniti časa in nam omogočiti oddaje dela v dogovorjenem roku.

POLEG VEZAVE IN TISKA VAM NUDIMO TUDI LEKTORIRANJE DIPLOM


Študent naj preveri tudi mnenja strank

Reference so vedno najboljši način, da se prepričamo o tem, ali je ponudnik vreden zaupanja. ARTMANII so zaupali že mnogi študenti, njihove izkušnje z nami pa si lahko preberete na spletni strani moja-diplomska.si. Zavedamo se, da gre za zadnji korak pred diplomiranjem, ki je pomemben mejnik v življenju študenta, zato vsako vezavo diplomske naloge opravimo hitro in kvalitetno.