Spiralna vezava - hitra in učinkovita vezava v poljubnih velikostih

Moja Diplomska je spletna stran in blagovna znamka v lasti podjetja Artmania, ki se nahaja v Kranju in kjer se ukvarjamo z različnimi vezavami (spiralna, klasična, lepljena), lektoriranjem, tiskom, prevodi in tehničnimi pregledi diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih dizertacij in ostalih izdelkov. Ne glede na to, ali potrebujete kakovostno vezavo v obliki diplomske naloge ali zgolj določene stvari za vaše podjetje ali osebne zadeve, vam hitro naredimo kakovostno tiskanje in vezavo. Specializairani smo za tiskanje in vezavo diplomskih nalog ter magistrskih nalog, izbirate lahko med različnimi vezavami od mehke vezave magistrskih nalog do spiralne vezave diplomskih nalog. Naši strokovnjaki vam bodo kvalitetno zvezali vašo nalogo in ji dali končen pečat odličnosti, da jo boste lahko shranili in imeli kot prijeten spomin ali pa jo boste pokazali svojim prijateljem in družini. Prepričani smo, da boste z našim delom izjemno zadovoljni.

Spiralna vezava magistrskih nalog


Spiralna vezava - plastična ali kovinska

Poznamo več različnih vrst vezav magistrskih nalog, od klasičnih trdih, kjer lahko vežemo do 200 listov v poljubnih velikostih, lepljenih, ki imajo notranji rob pa do spiralnih vezav. Spiralne vezave so izredno priljubljene, saj so obenem izjemno kvalitetne ter imajo pomembno prednost - narejeno se izredno hitro, za en izvod običajno potrebujemo le nekaj minut. V našem podjetju izdelujemo dve glavni spiralni vezavi, plastično in kovinsko. Plastična je primerna za vezavo več listov, izbirate lahko poljubne velikosti do A3, obenem pa lahko izbirate tudi med različnimi barvami špiral od rdeče, črne, bele do modre. Kovinska spirala je primerna za vezavo do nekje 38 mm debeline, kar pomeni, da je v vezavi nekoliko manj listov kot v plastični, tudi barve spirale so zgolj črna, bela in srebrna, a je obenem takšna vezava izjemno trda in kakovostna, tako da boste z njo izjemno zadovoljni. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.


Spiralna vezava, tehnično urejanje, lektoriranje in prevajanje

Poleg različnih vrst vezav od spiralnih do trdih in lepljenih vam v našem podjetju nudimo tudi ostale kvalitetne storitve kot so tisk, tehnično urejanje besedil ter lektoriranje in prevajanje. Na voljo imamo različne možnosti tiska od tiska na platnice, kjer prevladujejo zlatotisk, mat tisk ter slepi tisk, do kakovostnega tiskanja diplomskih nalog, ki vam jih kakovostno natisnemo na bel sto gramski papir. Pri tehničnem urejanju namesto vas naredimo kazalo, oštevilčimo strani, uredimo prelome in odseke, vse tiste malenkosti, ki bodo zaključile vašo nalogo. Seveda pa lahko pri nas naši strokovnjaki kakovostno zlektorirajo celotno diplomsko nalogo in vam jo prevedejo v druge jezike. Ne glede na to, za katere storitve se boste odločili, vam zagotavljamo kakovost in ugodno ceno, obenem pa se vam bomo posvetili individualno, upoštevali vaše želje in verjamemo, da boste z našim delom zadovoljni in se boste pridružili našim strankam, ki se z veseljem vračajo k nam.

Tiskanje in mehka vezava diplomskih nalog


Vezava magistrskih nalog po ugodni ceni

Ugodna cena vezave magistrskih nalog! V našem podjetju se zavedamo, kako stresno je pisanje diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih dizertacij in koliko truda je vloženega, zato vam po vašem zaključenem pisanju nudimo vso potrebno pomoč pri ostalih stvareh. Poleg lektoriranja in tehničnega urejanja besedila vam nudimo kvalitetno tiskanje in vezavo in diplomskih nalog po vaših željah in ugodni ceni. Nudimo vam trdo in mehko vezavo diplomskih nalog in magistrskih nalog ter spiralno vezavo, odvisno od vaših želja in zahtev fakultete. Vaša naloga je unikaten izdelek, ki vas bo spominjal na uspešno opravljeno obdobje v življenju, zato si zagotovite tudi kvalitetno vezavo magistrske naloge ali katerega koli drugega izdelka. V podjetju Artmania vam bomo z veseljem pomagali pri tem in upoštevali vse vaše želje. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte ali se oglasite osebno.

VEZAVA DIPLOMSKIH IN MAGISTRSKIH NALOG PO UGODNI CENI