Cenik prevajanja zaključnih del in ostalih besedil je ugoden

Ste tudi vi tik pred zaključkom zadnjega letnika fakultete in se ukvarjate s pisanjem zaključnega dela - pa naj bo to diplomske naloge, magistrske naloge ali doktorske disertacije? Pri nas vam ponujamo nekaj nasvetov, da bo delo, s katerim zaključujete svojo študijsko pot, še bolje napisano, prav tako pa vam pri nas ponujamo poceni prevajanje zaključnih del in drugih besedil v različne jezike.

prevajanje besedil iz slovenščine v angleščino

Kako se najbolje lotiti pisanja zaključnih del po koncu študija?

Tako diplomsko, kot tudi ostala zaključna dela, morajo odlikovati različne lastnosti. V prvi vrsti mora biti zaključna naloga jasno in strnjeno napisana, vsebovati pa mora tudi vse predpisane dele - od zahvale, kazala, jedra, pa vse do zaključka. Pri pisanju zaključnega dela se je v prvi vrsti potrebno zavedati, da zaključne naloge ne pišemo zase, pač pa bodo naše zaključno delo brali tudi ljudje, ki snovi ne poznajo. Prav zato pa mora biti diplomska naloga napisana kar se da jasno, strnjeno in povezano., razložene pa morajo biti tudi podrobnosti, ki so nam, ki snov dobro poznamo, jasne že na prvi pogled. Poleg tega je zaželeno, da je diplomska naloga lično zvezana, seveda pa nikakor ne smemo pozabiti na lektoriranje zaključnega dela, saj si nihče ne želi brati besedila, ki je polno napak.

Ugoden ni zgolj cenik prevajanja, pač pa tudi cenik ostalih storitev, ki jih ponujamo

V Artmanii ponujamo tako lektoriranje kot tudi prevajanje besedil zaključnih del. Se tudi vi sprašujete, kje najti prevajanje besedil z ugodnim cenikom? Prišli ste na pravi naslov. Poleg prevajanja iz slovenščine v angleščinoprevajamo tudi v nemščino in druge jezike. Prevajanje v nemščino je natančno in korektno, cenik prevajanja pa izjemno konkurenčen. Ob prevajanju se besedilu posvetimo in se prilagodimo tako jeziku, kot tudi načinu pisanja pisca, naloga pa tako ohrani svoj karakter, poleg tega pa je tudi dobro prevedena.

NAROČITE SE NA POCENI PREVAJANJE

Poleg prevajanja in lektoriranja pa v Artmanii ponujamo še druge storitve, ki jih predvsem študentje ob zaključevanju svoje študijske poti, potrebujejo. Zavedamo se, da se veliko študentov dan danes ne spozna na grafično oblikovanje ter smo se tako odločili, da pomagamo tudi pri oblikovanju zaključnih del ter tako omogočimo, da so diplomske in druge zaključne naloge lično izdelane.

Študentje lahko pri nas izbirajo med različnimi tehnikami vezave zaključnih del

Poleg grafičnega oblikovanja pa ponujamo tudi tisk zaključnih del in njihovo vezavo. Diplomske nalogo se tiskajo predvsem na A4 format, v primeru posebnih želja pa izvajamo tudi tisk na druge formate. Vezave, med katerimi lahko stranke izbirajo, so različne. Seveda so najpogosteje izbrane trde vezave, ki jih vežemo z lepljenjem v usnjene platnice, v nekaterih primerih pa se stranke odločajo tudi za vezavo s spiralo. Željam pa lahko prilagodimo tudi način tiska na platnicah diplomskih nalog. Stranke se v veliki večini primerov odločijo za zlate ali srebrne črke, poleg tega pa ponujamo še črke v modri, rdeči in črni barvi.

cenik prevajanja v nemščino

Cenik prevajanja in drugih storitev je dostopen na naši spletni strani

Vas zanima več o ceniku prevajanja in drugih storitev, ki jih v podjetju Artmania ponujamo? Obiščite našo spletno stran in si oglejte cenik prevajanja, ki vas bo naravnost navdušil. Prevajanje je natančno in korektno, izdelek, ki ga prevedemo pa je tako kakovosten, hkrati pa naloga ohrani karakter pisanja. Poleg tega ne spreglejte ostalih storitev, ki jih ponujamo in cen, ki storitvam pripadajo. V primeru dodatnih vprašanj smo vam zmeraj dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanj, ki se vam pred naročilom prevajanja diplomske naloge še zastavljajo ter vam tako pomagali pri odločitvi.

Vsa besedila lahko tudi zveže v poljubni vezavi (vezava diplomskih nalog, magistrskih nalogh, ... ).