Lektoriranje diplomskih nalog - hitro in učinkovito

Artmania d.o.o. je podjetje v Kranju, kjer se ukvarjamo z vezavami in lektoriranjem diplomskih nalog, magistrskih nalog in doktorskih dizertacij. Zavedamo se, da vam pisanje različnih nalog vzame ogromno časa in želite biti ob koncu pisanja prepričani, da bo tudi zaključek kakovosten in bo zaokrožil vaše delo, zato vam v našem podjetju zagotavljamo hitro in kvalitetno vezavo, ki jo opravijo strokovnjaki, ki so zaposleni pri nas. Vse korake izdelave opravimo v naši knjigoveznici, zato lahko izdelavo vaših nalog naredimo izjemno hitro in smo zato korak pred ostalimi podjetji. Izdelke lahko prevzamete še isti dan, kar vam prihrani pri času, še posebej takrat, ko se vam mudi pri oddaji, obenem pa je pomembno, da imate v rokah zaključno verzijo vaše naloge, saj verjamemo, da si šele takrat lahko oddahnete in se sprostite po napornem delu. Poleg vezave se ukvarjamo tudi z lektoriranjem diplomskih nalog ter tehničnim pregledom, obenem pa vsi dobite potrdilo o lektoriranju, s katerim lahko nalogo oddate popolnoma brezskrbno.

cena lektoriranje diplomskih nalog


Lektoriranje diplomskih nalog za kvaliteten končni izdelek

V našem podjetju se zavedamo, kako stresno je za študente pisanje različnih nalog, še posebej diplomskih in magistrskih, zato vam nudimo ugodne storitve, s katerimi boste privarčevali pri času, vaših živcih in denarju. V kolikor ne veste, kako bi uredili besedilo v Wordu, vam manjka kazalo, oštevilčenje, prelomi in odseki, vse malenkosti, ki jih potrebujete pri končni verziji, z veseljem opravimo delo namesto vas. Pomembna stvar je tudi lektoriranje in tehnični pregleddiplomskih nalogsaj vemo, kolko majhnih slovničnih napak se prikrade v besedilo, obenem pa je nujno, da celotno nalogo pregleda še nekdo drug. V podjetju imamo zaposlene lektorje, ki zagotavljajo kakovostno in hitro tehnično urejanje in lektoriranje diplomskih nalog, obenem pa nudimo ugodne cene. Kakovostno lektoriranje diplomskih nalog je pomembna stvar in zaključni detajl, ki bo poudaril kakovost vapega izdelka in s katerim boste izjemno zadovoljni, ter ga boste z veseljem dali v vpogled prijateljem in družini ter bo ostal vaš za vse življenje.

LEKTORIRANJE IN TEHNIČNI PREGLED DIPLOMSKIH NALOG


Lektoriranje, prevajanje in vezava diplomskih nalog

Poleg osnovnih storitev kot je lektoriranje diplomskih nalog vam pri nas nudimo tudi zahtevnejše naloge, kjer upoštevamo vaše želje in ideje oz. ideje fakultete, ki jo obiskujete. V kolikor si želite izdelavo klišeja, različne nestandardne formate, ko imate v nalogi načrte in večje formate, ki jih je potrebno zgibati na ustrezen format ali pa fakulteta zahteva poseben material za vezavo, takrat se dogovarjamo individualno. Dogovorimo se za rok izdelave, potek dela in predvsem ceno lektoriranja in vezave, a prepričani smo, da boste z vsem izjemno zadovoljni. Vse izdelke lahko osebno prevzamete pri nas al pa vam jih pošljemo po pošti, odvisno od vaših želja. V našem podjetju so zaposleni tudi prevajalci, ki obvladajo tuji jezik in vam kakovostno prevedejo dele besedila ali pa kar celotne naloge. Obiščite naše podjetje ali pa nas kontaktirajte in povejte vaše želje, mi pa vam jih bomo izpolnili.

potrdilo o lektoriranju magistrskih nalog


Lektoriranje magistrskih nalog v podjetju Artmania

Ne glede na stopnjo ali težavnost ter fakulteto, v podjetju Artmania vam zagotavljamo kakovostno lektoriranje magistrskih nalog, magistrskih nalog in doktorskih dizertacij in upamo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam, ki se z veseljem vračajo k nam. Po vsakem opravljenem lektoriranju poleg naloge dobite še posebno potrdilo o lektoriranju, s katerim boste prepričani o kakovostnem lektoriranju, predvsem pa boste mirni in se boste lahko posvetili drugem stvarem ter uživali ob zaključenem delu. Prepričani smo, da boste zadovoljni tako z delom kot ceno lektoriranja. V kolikor imate glede lektoriranja diplomskih in magistrskih nalog kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte po telefonu in emailu ali pa se oglasite v našem podjetju in z veseljem vam bomo odgovorili in vam pomagali.