Pošlji povpraševanje

Za kakovostno diplomsko nalogo je potrebno tudi njeno lektoriranje

Diplomske in druge zaključne naloge so navadno precej obsežne ter tako predstavljajo dokaj velik izziv lektorju, ki se ukvarja s popravki besedila. Diplomske in druge zaključne naloge ne smejo biti zgolj kakovostno in natančno napisane pač pa morajo biti napisane v pravilnem - zbornem - jeziku. Prav zato je izjemno pomembni lektoriranje diplomskih nalog, s pomočjo katerega bo tudi jezik diplomske naloge v skladu s splošnimi standardi.

lektoriranje in tehnični pregled diplomskih nalog


Kaj vse je pri pisanju dobre diplomske naloge potrebno upoštevati?

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki se sprašujejo, kako napisati dobro diplomsko nalogo? V Artmanii vam podarjamo nekaj nasvetov, s pomočjo katerih bo vaša diplomska naloga še bolj kakovostna in strokovna. Vse se začne že pri sami izbiri teme za diplomsko nalogo. Pomembno je, da nas tematika pritegne, saj stvari, ki so nam všeč in nas zanimajo navadno opravimo veliko bolje kot stvari, ki nam niso tako všeč. Pomembno je tudi, da izberemo dobrega mentorja. Dober mentor je mentor, ki bo z nami stvari predebatiral, nam razširil pogled na določeno tematiko, prav tako pa nam pustil prostor za samostojno razmišljanje, pri katerem nas bo znal usmerjati.

Ko pričnemo s pisanjem diplomske naloge je pomembno, da izberemo jedrnat in ciljan naslov, ki nam bo pomagal pri dobri diplomski nalogi. Diplomska naloga mora biti jasna. Predvsem se moramo zavedati tega, da je diplomsko delo namenjeno ljudem, ki tematike na poznajo tako dobro kot jo poznamo sami. Prav zato je nujno, da stvari dobro opišem in jih razložimo. Besedilo naj bo natančno in strnjeno, stavki pa morajo biti med seboj logično povezani, poleg tega pa je dobro tudi, da je besedilo členjeno na odstavke.


Med lektoriranjem lektor odpravi pravopisne in gramatikalne napake

Vse to pa ne zadostuje v primeru, da je naša diplomska naloga polna napak. Prav zato je nujno tudi lektoriranje diplomske naloge, med katerim bo lektor odpravil pravopisne in jezikovne napake ter tako poskrbel, da bo naloga tudi gramatikalno korektna.

LEKTORIRANJE IN TEHNIČNI PREGLEDI DIPLOMSKIH NALOG


Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog v Artmaniji

V Artmaniji ponujamo tako lektoriranje in tehnične preglede diplomskih nalog kot tudi njihove prevode. Naši lektorji bodo med lektoriranjem diplomskih nalog le-te natančno prebrali ter odstranili vse pravopisne in druge gramatikalne napake ter tako poskrbeli, da bo diplomska naloga po lektoriranju brezhibna. Cene lektoriranja diplomskih nalog so ugodne in znašajo od 1,30€ do 2,30€ na avtorsko polo (1500 znakov brez presledkov). Ugodne pa niso le cene lektoriranja diplomskih nalog, pač pa tudi cene prevajanja - od 20,00€ na avtorsko polo (1500 znakov brez presledkov).

Poleg ugodne cene lektoriranja ponujamo tudi vezave diplomskih nalog

Zavedati pa se moramo tudi, da je potrebno ob koncu lektoriranja diplomske naloge le-to tudi natisniti. Zato v Artmaniji poleg lektoriranja diplomskih nalog po ugodnih cenah ponujamo tudi ugoden tisk diplomskih nalog. Poleg vsega pa svojim strankam ponujamo tudi vezavo diplomskih nalog. Diplomske naloge lahko bodoči diplomiranci naročijo v različnih vezavah. Večina se jih še zmeraj odloča za ”klasičen” izgled diplomske naloge s svetlečimi črkami na platnici. Črke so lahko v različnih barvah - stranke lahko izbirajo med zlato, srebrno, črno, modro in rdečo barvo. Prav tako pa se lahko stranke odločajo za druge tipe vezav. Poleg trde ponujamo tudi mehko in spiralno vezavo.

Vas zanima več o najcenejšem lektoriranju diplomskih nalog? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o poceni lektoriranju diplomskih nalog, ki ga ponujamo pri nas. Za več informacij o lektoriranju in tehničnih pregledih diplomskih nalog smo vam na voljo tudi po telefonu in p e-pošti.