Spiralna vezava za različne albume in naloge

Podjetje Artmania d.o.o., ki se nahaja v Kranju in ima v lasti znamko Moja Diplomska in njej pripadajočo spletno stran, se ukvarja z vezavo diplomskih nalg (trda, lepljena, spiralna vezava), tehničnim in grafičnim urejanjem različnih besedil ali nalog ter lektoriranjem diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih del. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, zato se vsaki stranki posvetimo individualno in upoštevamo njene želje, obenem pa nudimo kakovostne in hitre storitve, ki so obenem izjemno kvalitetne, tako da boste z našim delom izjemno zadovoljni. Vezava diplome je izredno poceni, obenem pa jo opravimo v naši knjigoveznici, tako da imate lahko nalogo doma še isti dan in jo ponosno pokažete vašim najbližjim. Obiščite našo spletno stran, kjer boste našli cene naših storitev, lahko pa se oglasite osebno ali nas kontaktirate preko telefona ali emaila za več informacij ali odgovore na vaša vprašanja.

poceni spiralna vezava


Spiralna vezava - plastična ali kovinska

Ne glede na to, ali delamo diplomsko nalogo, magistrsko nalogo ali pa zgolj želimo imeti določeno besedilo ali album urejeno, je pomembno da liste zvežemo na enostaven in praktičen način. Različne vrste vezav nam zagotavljajo pestro izbiro, obenem pa se moramo pri določenih vezavah prilagajati številu in velikosti papirja. Najbolj enostavna in priljubljena je spiralna vezava, pri kateri poznamo plastično in kovinsko možnost in je primerna za spenjanje različnih stvari do velikosti formata A3. Trda vezava diplome, magistrske naloge in doktorska dela je idealna, saj gre za kakovostno vezavo, obenem pa je izredno lična na pogled. S kakovostno in poceni vezavo diplomskih nalog boste tako imeli izjemno lep spomin na obdobje, ki vas je ali pa še bo usmerilo na določeno pot in prepričani smo, da se boste ob pogledu na diplomsko nalogo posledično spomnili tudi na nas. Kvalitetna vezava diplome je doma pri nas.

PONUDBA OBSEGA TUDI OBLIKOVANJE DIPLOM


Spiralna vezava, tehnično urejanje, prevajanje in lektoriranje

V našem podjetju vam poleg kakovostnih vezav, med katerimi je izredno priljubljena spiralna vezava, nudimo tudi veliko drugih možnosti od lektoriranja do tehničnega urejanja besedil ter vam tako zagotavljamo celovito storitev. Verjamemo, da si želite po napornem pisanju zgolj sprostitve in tukaj nastopimo mi. Vaše diplome tehnično uredimo, kar v praki pomeni, da izdelamo kazala, oštevilčimo strani, uredimo prelome, odseke, sklice ter dodamo sezname, slike, tabele in priloge. Na vašo željo lahko naredimo pregled celotne naloge in jo lektoriramo, saj je pomembno, da je besedilo kakovostno in se odpravi majhne napake, ki se prikradejo v njega. V kolikor potrebujete prevod določenega dela besedila, imamo pri nas na voljo tudi to možnost, nismo pa pozabili tudi na različne možnosti tiska na platnice, predvsem pri diplomskih in magistrskih nalog. Ne glede na to ali se določite za spiralno vezavo, vezavo diplome ali za katero od drugih storitev v našem podjetju smo prepričani, da boste izjemno zadovoljni.


Vezava diplome za lep in trajen spomin

Medtem ko pride spiralna vezava v poštev predvsem pri manjših in neuradnih zadevah, je trda vezava primerna predvsem za diplome, magistrske naloge in doktorska dela, saj gre za standardno obliko, od katere se ne odstopa. V našem podjetju imamo na voljo lastno knjigoveznico, zato lahko ponudimo poceni vezavo diplom in magistrskih del, ki je izjemno hitra in tako lahko dobite vašo nalogo v roke še isti dan. V kolikor želite vam lahko opravimo še tehnični in grafični pregled naloge, da boste lahko popolnoma mirni. Hitro, enostavno in učinkovito. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali z odgovori. Tiskanje in vezava diplomskih nalog je pomembna naloga, zato je nujno, da se odločite za kakovost. Mi smo pravi naslov za vas.

tiskanje in vezava diplome