Tisk diplomskih nalog ob zaključku študija z ugodnim cenikom tiskarne

Tisk diplomskih nalog je zadnja naloga študenta tik pred zaključkom študija, po katerem si študent privošči zaslužen počitek in malce oddiha ter uživanje v dobrem občutku po diplomiranju. Obstaja kar nekaj nasvetov, kako se lotiti zadnje obveznosti, da ne bo prav ta poskrbela za kup težav, ki jih ne bomo znali odpraviti. Če do sedaj niste imeli težav z odzivnostjo mentorja in je vse šlo kot po maslu, potem bi kot po maslu moral iti tisk doktorske dizertacije, diplomske ali magistrske naloge. Izbrati je potrebno le pravo tiskarno in študentski denarnici prijazen cenik. Najpogostejša napaka, ki jo na tem mestu storijo študenti je čakanje na zadnji dan, zato tisk diplomske naloge pogosto ni v skladu z njihovimi pričakovanji oziroma je izveden mnogo prepozno. V izogib tej težavi pričnite že ob samem pisanju zaključnega dela preverjati, katere tiskarne vam omogočajo tisk diplomske naloge po čim bolj ugodnem ceniku.

POLEG TISKA NUDIMO TUDI PREVAJANJE DOKTORSKE DIZERTACIJE


Kaj je še pomembno pred samim tiskom diplomske naloge?

Najpomembneje je preveriti, ali je vse tako, kot mora biti. Gre za zelo preprost način preverjanja morebitnih napak, ki jih kasneje morda ne bo mogoče popraviti. Dodatne informacije si študent priskrbi v tiskarni, katero si je izbral, tam pa bo seznanjen tudi s cenikom. Prav tako ni dobro hiteti z izbiro ponudnika, saj se ceniki tiskarn razlikujejo, cene pa so lahko ponekod višje tudi za 50%. Tisk diplomskih nalog od študenta zahteva, da na svoji fakulteti preveri, kakšne so zahteve glede platnic (ali so morda kakšne posebnosti). Vsaka fakulteta ima drugačna navodila oziroma pravila, ki se jih je potrebno strogo držati, saj je lahko v nasprotnem primeru diplomska ali magistrska naloga oziroma doktorska dizertacija zavrnjena. Vse to je potrebno upoštevati še preden se lotimo tiskanja magistrskih nalog bolonjske stopnje.

Tisk diplomskih nalog v Kranju


Kako vam lahko pomagamo v ARTMANII?

V kolikor ste tik pred zaključkom študija in je pred vami samo še tisk diplomske naloge, nahajate pa se v okolici Kranja, vam v podjetju ARTMANIA pomagamo pri zadnjih korakih na poti k diplomiranju. Smo študentom prijazna tiskarna z ugodnim cenikom storitev, nudimo pa vam pomoč pri praktično vseh težavah, s katerimi ste se srečali pri pisanju zaključnega dela. Za vas opravimo tehnični pregled, nudimo pa vam tudi pomoč s hitrim lektoriranjem, vezavo in tiskom diplomske naloge ter drugih pomembnih dokumentov. Našemu strokovnemu timu lahko prepustite tudi prevajanje različnih besedil. Cene so dostopne čisto vsakemu naročniku, naročilo pa lahko namesto v Kranju hitro in enostavno opravite kar preko spletnega programa (pošljemo tudi po pošti).

tiskarna cenik (tiskanje magistrskih nalog, ... )


Kaj še svetujemo študentom pred diplomiranjem?

Če želite vse obveznosti vključno s tiskom diplomske naloge opraviti pravočasno, vam svetujemo veliko previdnost že pri sami izbiri mentorja (ta mora biti karseda odziven) in da se že vnaprej dobro pozanimate o vsem. Natančno preverite navodila za izdelavo zaključnega dela in nenazadnje tudi navodila za tisk diplomske naloge, nato pa se v izbrani tiskarni pozanimajte o ceniku, izogibajte pa se tistih ponudnikov, ki se nahajajo na vaši fakulteti. Čeprav se to včasih zdi kot najboljša in najbližja rešitev, so cene prav teh ponudnikov najdražje, zato je včasih bolje oditi nekaj metrov stran od fakultete ali pa pravo tiskarno z ugodnim cenikom za tiskanje magistrskih nalog izbrati na internetu. Hitra in kvalitetna vezava vam je pri nas zagotovljena, ker pa želimo, da vaše zaključno delo zasije, svoje storitve opravimo profesionalno in v dogovorjenem roku. Želimo vam ogromno uspeha pri pisanju vašega dela in nikar naj vas ne skrbi njegov zagovor - statistike namreč kažejo, da ga kar 99,6% študentov opravi z odliko! Zato le brž k tisku diplomskih nalog v Kranju.