Lektoriranje diplomskih nalog - ugoden cenik in hitra izvedba

Lektoriranje diplomskih nalog pri študentih vzbudi veliko vprašanj. V prvi vrsti se študent vpraša, ali je to sploh potrebno ali pa gre le za dodaten strošek. Konec koncev je mogoče zaključno delo preveriti samostojno, če imamo vsaj malo znanja na področju pravopisa in slovnice. Žal pa hitro spregledamo kakšno vejico, ali pa le-to vtaknemo tja, kamor ne sodi. Ogromno napak lektorji pri lektoriranju diplomskih nalog opazijo tudi pri rabi velike začetnice in pri sklanjanju. Zaradi cenika, ki je za študente precej ugoden, se lektoriranje diplomskih nalog s strani strokovnjaka splača, saj je to oseba s praktičnim znanjem iz slovenskega jezika, ki lahko opazi tudi tiste napake, ki smo jih sami spregledali. Zaradi kakšne napake zaključno delo še ne bo zavrnjeno, vendar pa gre pri tem tudi za odraz splošnega znanja in razgledanosti študenta. Nekatera slovnična pravila so tako zahtevna, da jih nikakor ne znamo popraviti sami. Tukaj pa nam lahko na pomoč priskoči lektor, ki pa ga nujno potrebujemo pri lektoriranju magistrske naloge.

PO LEKTORIRANJU SE LAHKO TAKOJ LOTIMO TISKA DIPLOME


Ali pomeni lektoriranje samo popravljanje slovničnih napak?

Diplomska naloga in magistrska naloga sta odraz študenta, njuna zasnova pa je vse prej kot enostavna. Vzame nam precej časa, potrebno je ogromno raziskovati, preveriti različno literaturo in nato stvari hitro zapisati, preden jih pozabimo. V tem delu najpogosteje prihaja do slovničnih napak, ki jih lahko s pomočjo lektoriranja magistrske naloge odpravimo. Lektor se zagotovo ne bo vmešal v tehnične lastnosti zaključnega dela, bo pa popravil pravopisne napake in poskrbel, da bo besedilo enostavno berljivo in tekoče. Prvo vprašanje, ki si ga študent zastavi, preden svoje zaključno delo zaupa strokovnjaku pa je, kakšen je cenik. Cenik lektoriranja oblikuje vsak ponudnik po svoje, velikokrat pa je cena okrog 1 - 1,5 € na napisano stran, kar znaša približno 5.000 besed. Koliko bo študent plačal za lektoriranje diplomske naloge, je torej odvisno ne le od cenika ponudnika storitve, temveč tudi od njene dolžine.

hitro lektoriranje diplomskih nalog


Vse lahko opravimo na enem mestu

ARTMANIA je podjetje iz Kranja, ki študentom pomaga na poti do diplomiranja. Nudi jim namreč kvalitetno lektoriranje diplomske naloge, tehnični pregled, vezavo in še mnogo več. Strokovnjaki skratka poskrbijo, da je zaključno delo videti točno takšno, kot bi moralo biti. Študenti, ki so za hitro lektoriranje diplomske naloge izbrali ARTMANIO, so bili navdušeni predvsem nad dostopnim cenikom lektoriranja. Cene, navedene na spletni strani so sicer informativne narave, zato je za točen izračun najbolje uporabiti orodje na spletni strani ali pa poklicati strokovnjake v podjetju. Sicer pa cena lektoriranja diplomske naloge stane od 1,30 € do 2,30 € na avtorsko polo, kar pomeni 1.500 znakov brez presledkov. Ker gre za pošteno delo, pri katerem si je potrebno vzeti čas in dejansko prebrati napisano, je delo lektorjev mnogokrat naporno in premalo cenjeno.

KONTAKT ZA HITRO LEKTORIRANJE DIPLOMSKIH NALOG


Kljub temu, da ni nujno, je priporočljivo

Lektoriranje diplomske naloge ni nujno potrebno, kar pomeni, da gre zgolj za odločitev oziroma željo študenta. Napisano besedilo lahko preberemo neštetokrat, pa vendar sami ne opazimo slovničnih napak, ki smo jih napravili. Če lektor za študentom ne odpravi slovničnih napak, se lahko zgodi, da bodo prav te majhne napake vrgle slabo luč na študenta, ko bo zaključno delo enkrat javno dostopno. Glede na ugodne cenike je bolje odšteti nekaj evrov več in si tako zagotoviti brezhibno diplomsko nalogo. Lektoriranje najrazličnejših vrst besedil prepustite strokovnjakom iz ARTMANIE. Prepričani smo, da je za vami naporen študij, po katerem bo kratek odmor in nekaj dni čiste brezskrbnosti prišlo zelo prav. Z našo pomočjo boste še zadnjo obveznost pred zaključkom študija opravili z odliko. Naj vaša diplomska naloga zasije in se ne izgubi med vsemi ostalimi.

lektoriranje magistrskih nalog: cenik