Cenik lektoriranja na naši spletni strani nudi informativni izračun storitve

V našem podjetju nudimo različne storitve kot so oblikovanje besedil, prevajanje, lektoriranje. Cenik lektoriranja je objavljen na naši spletni strani. Za dodatne informacije pa nas lahko pokličete po telefonu ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo. Pisanje magistrskih nalog je zahtevno opravilo, ki zahteva poleg pisanja kvalitetne vsebine tudi veliko tehničnega znanja. Najboljše oziroma najkvalitetnejša magistrska dela nastanejo takrat, ko se naročnik povsem posveti vsebini, tehnične zadeve pa prepusti strokovnjakom kakršni smo mi. V našem podjetju imamo sodelavce, ki so na svojih področjih strokovnjaki, zato nudijo kvalitetne storitve oblikovanja nalog, tehničnih pregledov, prevajanja, lektoriranja, tiska in vezav. Celostne storitve, ki so navedene v našem ceniku, so izvedene kvalitetno in v dogovorjenih rokih, kar je pri magistrskih nalogah, bistvenega pomena. Rokov za oddajo se je potrebno striktno držati. Na ceniku najdete tudi storitev izdelava CD-ja, na katerega vam prepišemo vaše magistrsko delo, da imate kopijo še v medijskem zapisu.

SPLETNO NAROČILO NA TISK IN VEZAVO DIPLOMSKE NALOGE

Hitro lektoriranje diplomskih nalog je le ena izmed storitev, ki jih najdete na našem ceniku

Našim naročnikom zagotavljamo hitro lektoriranje diplomskih nalog, saj se zavedamo, da se je potrebno držati določenih rokov. Lektoriranje lahko opravi vsak, vprašanje pa je ali bo opravljeno z upoštevanjem vseh pravopisnih pravil, ki jih ni malo. Nepopolno lektorirano zaključno delo je zavrnjeno kar pomeni, da ga je treba popraviti, za kar rabite čas in dodatno znanje. Veliko hitreje in ceneje je, če prepustite opravilo našim strokovnjakom. Glede na kvaliteto storitev, ki jih nudimo, zagotavljamo najcenejše lektoriranje diplomskih nalog. Cenik, ki je objavljen na naši spletni strani, vam pomaga izračunati približno ceno storitve, za točen izračun pa svetujemo, da nas kontaktirate preko spletne pošte ali telefona. Nudimo tudi možnost spletnega izračuna in naročila kar vam še olajša delo.

lektoriranje diplomskih nalog - cenik

Na našem ceniku imamo oblikovanje, pregled, prevajanje, lektoriranje magistrskih nalog

Lektoriranje magistrskih nalog mora biti izvedeno natančno in hitro. Upoštevati je treba zelo veliko pravopisnih pravil, kar zahteva ogromno specifičnega znanja. Naši lektorji so strokovnjaki, ki zagotavljajo kvalitetne storitve na najvišji ravni. Veliko magistrskih del, je potrebno tudi prevesti v tuj jezik. Nudimo tudi cenovno ugodno prevajanje v različne jezike, ki jih najdete na našem ceniku. Prevajanje strokovnih besedil zahteva več znanja kot ga pridobimo z rednim šolanjem. Strokovni izrazi so za različna področja zelo specifični, zato je za kvaliteten prevod nujna pomoč strokovnjakov, ki so specializirani za določena področja. Se pa pogostokrat zgodi, da ni potreben prevod in lektrorianje celotnega besedila magistrskih nalog, vendar le elementi, ki so za namen zaključnega dela, bistveni. V tem primeru so stroški storitve seveda nižji.

cena hitrega lektoriranje diplomskih nalog

Glede na cenik oziroma cene, nudimo kvalitetno in hkrati najcenejše lektoriranje besedil

Na našem ceniku lektoriranja besedil boste našli veliko različnih storitev, ki jih nudimo pri pisanju raznih zaključnih nalog. Oblikovanje besedila je zelo obsežen projekt, ki mora biti izveden po pravilih določene izobraževalne ustanove. Teh pravil se je potrebno strogo držati, saj je v nasprotnem primeru zaključna naloga zavrnjena. Oblikovanje besedila obsega veliko korakov, kot so na primer oblikovanje naslovnice, kazal, slik, tabel, prilagajanje razmaka med vrsticami, izdelava vprašalnikov in grafov. Tehnični pregled obsega podobno storitev kot tehnično oblikovanje, vendar v manjšem obsegu. Po oblikovanju oziroma pregledu sledi lektoriranje diplomskih nalog. Cena je odvisna od samega obsega zaključnega dela oziroma se obračunava po znakih. Prevajanje je tudi storitev, ki jo nudimo v našem podjetju. Izvajajo ga strokovni sodelavci, ki so izkušeni, zato nudijo storitev na najvišjem nivoju. Prevajamo iz slovenskega v veliko tujih jezikov, najpogosteje pa prevajamo v angleščino. Glede na to, da se v zaključnih nalogah uporabljajo razni strokovni izrazi, je zelo pomembno, da prevod opravi kvalificirana oseba, ki je zanesljiva. Ko je celotno besedilo tehnično izpravno, gre delo v tisk in vezavo. Na usnjene platnice, ki so največkrat temno modre ali zelene barve, lahko besedilo natisnemo v zlati, srebrni, črni, modri ali rdeči barvi. Najpogosteje se naročniki odločijo za trdo, mehko ali spiralno vezavo.