Vezava diplomskih nalog – naročilo kar preko spletnega programa

Ali morda potrebujete tiskanje in vezavo diplomske naloge? Če se vam mudi ali če vam teče voda v grlo kot radi pravimo, ste lahko prepričani, da bo vezava magistrske naloge ali tiskanje in vezava diplomske naloge opravljena v najhitrejšem možnem času, izdelek bo kakovosten ter vam bo v ponos. Cena vezave diplomske naloge, poleg vseh drugih storitev katere nudimo, je dosegljiva in sami lahko izračunate znesek plačila. To lahko storite preko spletnega programa, ki na podlagi vnesenih podatkov samodejno izračuna ceno. Tako boste že na začetku seznanjeni kakšen strošek lahko pri vezavi diplomske naloge pričakujete. Na izbiro imate različne vezave, ki so lahko mehke ali trde, lepljene in spiralne, odvisno od tega kaj potrebujete. Poleg vezave magistrskih nalog se lahko odločite tudi za grafično in tehnično urejanje različnih nalog ali drugih besedil. Tudi z vezavo doktorske disertacije ali lektoriranjem se ukvarjajo strokovno usposobljeni sodelavci in njihovo delo bo opravljeno korektno in visoko kakovostno. Ker je zadovoljstvo vsake stranke pomembno, se zadeve lotimo celostno in individualno saj je le tako lahko izdelek kvaliteten in brez napak. Ne glede na to ali je vezava, ki jo potrebujete namenjena za interno uporabo v vašem podjetju, ali pa je to vezava diplomske naloge katere videz in kvaliteta sta zelo pomembna, bo delo opravljeno hitro in končni izdelek lahko v večini primerov še isti dan prevzamete pri nas ali pa vam ga pošljemo po pošti.

Vezava diplomskih nalog

Vezava magistrskih nalog in doktorskih disertacij  po ugodnih cenah

Pestra izbira različnih vrst vezav med katerimi se lahko odločate, poleg predpisanih za vezavo doktorskih disertacij ali magistrskih nalog, bodo uredile vaše besedila in jih naredile privlačne za oči in praktične za uporabo. Izbirate lahko med raznoliko ponudbo pri kateri se je potrebno prilagajati glede na število in velikost listov. Zaradi uporabnosti so izjemno priljubljene spiralne vezave in delo je zelo hitro opravljeno saj je potrebnih le nekaj minut. Malo zahtevnejša vezava diplomske naloge bo vaš trud lepo ovekovečila, da boste svoje delo s ponosom ponudili v branje prijateljem. Izdelek bo gotov še isti dan saj za vezanje uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, za tisk pa profesionalne tiskalnike. Pri tiskanju in vezavi diplomske naloge je zelo pomembna kakovost, saj se nikakor ne sme zgoditi, da listi začnejo izpadati ali da pride do kakšne druge neljube situacije. Za tisk uporabljamo kvaliteten papir zato so barve veliko bolj izrazite in prijetne za oko. Cena vezave diplomske naloge je odvisna od števila listov, od tega ali si izberete sijaj na platnicah, ali želite samo toplotno vezavo, kar pomeni, da so platnice mehke, odločite se lahko za zaščitne vogalčke, za bralni trak… Ob naročilu več izvodov je cena vezave diplomske naloge ugodnejša, nudimo pa vam tudi prepis na zgoščenko z žepkom na platnicah in nalepko. Končni izdelek vam z minimalnimi stroški pošljemo po pošti, na naslov ki ga boste želeli.

Vezava doktorskih disertacij

Cena vezave diplomske naloge in vrste vezav

Cena končnega izdelka je odvisna glede na to za kateri tip vezave magistrske naloge se boste odločili. Tudi pri vezavi diplomske naloge ali drugih besedil, se lahko odločate med različnimi videzi, za lažjo odločitev oz. izbiro pa pobrskajte na spletni strani, ki smo jo uredili za vas. Vezava »Trend« je najugodnejša in najhitrejša vezava za katero se lahko odločite če vaš pisni izdelek ne zajema več kot 170 listov ali 340 strani. »Old school« vezava zahteva več časa, saj je izdelana ročno, število strani pa ni omejeno. Vezava magistrskih nalog je največkrat opremljena z »Old school« videzom. Vezava doktorskih disertacij si zasluži ugleden videz, zato bo zanje tip vezave »Prestiž« zelo primeren. Platnice so po želji lahko oblečene v naravno ali umetno usnje, morda celo v platno, število strani je neomejeno in tudi pri tem načinu vezave moramo omeniti ročno izdelavo. Po napornem in zahtevnem študiju, si končni izdelek zasluži čudovit videz saj je to povzetek vsega truda in časa namenjenega učenju in izobraževanju. Zato sta tisk in vezava diplomske naloge ali druge zaključne naloge izredno pomembna in zahtevata dober razmislek in pravo odločitev.

Vezava magistrskih nalog

Za ogled cenika kliknite tukaj

Na enem mestu lahko izkoristite vse storitve za zaključek študija

Ob koncu študija je zadnji korak vezava diplomske naloge, katera je potrditev in nagrada za dolgoletni trud. Zato je pomembno vprašanje, ki si ga zastavi vsak študent, komu zaupati da bo delo hitro in kakovostno opravljeno. Tako kot je na trgu veliko ponudnikov ki ponujajo vezavo magistrskih nalog, jih je le malo, ki to delo opravijo kvalitetno, hitro in točno po dogovoru. Pred končno odločitvijo je potrebno zbrati informacije in se zelo dobro pozanimati o kakovosti končnih izdelkov ponudnikov na trgu. V našem podjetju se že dolga leta trudimo zadovoljiti stranke, ki se velikokrat vrnejo ko nadgradijo svoje znanje in tudi jamčimo za kvaliteto končnih izdelkov. Pohvalimo se lahko z veliko študenti, katerim smo s čisto malo pomoči pripomogli do zaključka študija, to pa nam je v veselje in ponos.