Pošlji povpraševanje

Moderna kuhinja v kombinaciji barv in furniranih površin

Moderna kuhinja ali klasična kuhinja, pri Mizarstvu Oblak ni pomembno za kakšen stil kuhinje se odločite, saj vam omogočamo naročilo kakršne koli kuhinje po naročilu. Poleg moderne kuhinje vam nudimo tudi pohištvo po meri za druge prostore vašega doma, od otroških in dnevnih sob, kopalnic, predsob, spalnic, do pisarn in studijskih sob. Da bo vaš dom popoln, pa pri nas lahko izberete tudi notranja vrata dvokrilna ali lesena notranja vrata, za katera cenik izvesti pri nas glede na izbiro elementov.

Moderna kuhinja po meriOdlične masivne kuhinje po naročilu

Preden se odločite izbrati kuhinjo, povprašajte v našem podjetju in pomagali vam bomo pri izbiri kuhinje po naročilu in pohištvenih elementov za vaš dom. Če je vaša izbira moderna kuhinja, bomo izbirali kombinacije barv in furniranih površin z rahlo zaobljenimi robovi, če pa si želite klasične kuhinje, se bomo nagibali k lesu in razgibanim oblikam. V vsakem primeru se lahko izbere masivne kuhinje, ki so kvalitetne in trdne, pri tem pa je pomembna tudi zanesljivost, točnost in konkurenčnost cene naših izdelkov po naročilu. Večini naših strank vgrajujemo okovje proizvajalca Blum, ročaje kuhinjskih elementov Rujzdesign ter ploščne materiale Fundermax.

Masivne kuhinje so moderne kuhinje

Dobro je vedeti, da so masivne kuhinje med najbolj kvalitetnimi, saj je masiven les trpežen in obstojen, kar je hvaležen material za kuhinjo. Pri izbiri moderne kuhinje po naročilu je namreč dobro izbirati materiale, ki bodo dolgo obstojni, saj kuhinjo želite kupiti za dolgo obdobje. Poleg tega pa pri nas dobite odlična vhodna vrata, notranja vrata dvokrilna in lesena notranja vrata. Cenik vseh naših izdelkov dobite preko oddanega povpraševanja na naši spletni strani ali ob obisku naše trgovine v Žireh in po telefonu. Cena masivne kuhinje ali moderne kuhinje po naročilu je namreč odvisna od vaše izbire kuhinjskega pohištva in drugih kuhinjskih elementov, zato točnejše informacije o ceni dobite ob izrisu kuhinje.

Oblak | Moderna kuhinja odlične kvalitete - povezave do naše spletne strani: