Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata Oblak so lesena zunanja vrata vrhunske kvalitete!

Si želite vhodna vrata, ki bodo kar najlepše krasila vaš dom desetletja brez potrebe po menjavi? Mizarstvo Oblak je družinsko podjetje locirano v Žireh, katerega vodilo je, da naš izdelek postane vaš ponos, kar uresničujemo tudi v praksi s ponudbo najkvalitetnejših vrat, pohištva, stopnic, postelj in druge stanovanjske notranje opreme.

Moderna vhodna vrata - lesena vrata iz masive

Lesena vhodna vrata so lahko moderna, rustikalna, pasivna, odvisno od vaših želja in vašega stila opremljanja, nudimo pa vam tudi lesena garažna vrata ter številne modele vhodnih vrat za stanovanje ali hišo. Naša moderna lesena vrata so v primerjavi s mnogimi proizvajalci, ki taka vrata delajo iz iverice, izvedena z masivnim podbojem, saj naša tradicija kaže, da se ob strokovni izvedbi masivnega podboja prepreči delovanje lesa v notranjosti, kar prepreči večje število reklamacij modernih vrat. Iverica je s stališča cene dober material, ki pa se glede trdnosti ne izkaže za dobrega, saj se pri silovitem odpiranju vrat hitro poškoduje. Zunanja vrata za stanovanje, ki so izvedena v rustikalnem stilu, so nekoliko zahtevnejša za vzdrževanje od drugih vrat, saj jih ni primerno čistiti z močnejšimi čistilnimi sredstvi ali z mokrimi krpami. Pri rustikalnih vratih namreč ni sloja laka, je pa izdelek naoljen za ohranjanje naravnega videza vrat, zato je priporočena uporaba nežnejših čistil in ne preveč mokrih krp.

LESENA VHODNA VRATA PO MERI

Moderna vhodna vrata iz lesaOdločite se za kvalitetna zunanja vrata slovenskega proizvajalca

Vaša zunanja vrata za stanovanje bodo pod rokami delavcev podjetja Oblak dobila čudovito podobo in kvalitetno konstrukcijo, saj naše podjetje te kvalitete že dolgo krepi in izpopolnjuje. Niso pa lesena vhodna vrataza stanovanje naš edini produkt, saj pa vam nudimo tudi kvalitetna:

  • Notranja vrata,
  • Lesene stopnice,
  • Kuhinje po meri,
  • Moderno pohištvo in
  • Masivne postelje.

Vso našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani ali ob obisku našega prodajnega salona v Žireh. Ob nakupu vam bomo strokovno svetovali, vam izdelali predhodne načrte, izrisali leseni del ter izvedli kalkulacije.

Preberi več o ugodnih lesenih vhodnih vratih.

Oblak | Vhodna vrata, ki jih boste vgradili s ponosom.