Pošlji povpraševanje

Kakovostna izdelava vrat brez podbojev in ostalega lesenega pohištva

V zadnjih letih se mnogi odločajo za minimalistično opremljene domove in poslovne prostore, saj celotni trend teži k enostavnim, ravnim in čistim linijam skorajda na vseh področjih življenja. V to smer se obračajo tudi proizvajalci pohištva, vrat, stopnic…, ki želijo iti v korak s časom in zadostiti zahtevam modnih smernic in s tem tudi strank. Naše, družinsko podjetje se že več kot dvajset let pojavlja na slovenskem trgu s ponudbo notranje opreme in pohištva. Predvsem zaradi strank ki se rade vračajo, si upamo trditi, da smo skozi dolgo obdobje delovanja zadovoljili njihova pričakovanja tako glede kakovosti, kot tudi estetike. Pohištvo ki ga izdelujemo, prilagajamo zahtevam naročnikov v skladu s pogoji, ki jih nudijo prostori vgradnje, ne glede na to ali gre za novogradnje ali za adaptirane zgradbe. Pri nas lahko naročite vse od notranjih in vhodnih vrat do pohištva za spalnice, otroške sobe, kopalnice, pisarniškega pohištva in celo vrtne garniture. Prav tako izdelujemo unikatne masivne stopnice, ki jih lahko fiksiramo na beton ali železne konstrukcije ter pripadajoče ograje. V zadnjih letih se mnogi odločajo za nakup vrat brez podbojev, ki so lahko izdelana v istem stilu kot stopnice in ostala notranja oprema. Stanovanje je tako enotno in izjemno estetsko opremljeno.

Diskretna in izjemno estetska notranja vrata

Notranja vrata brez vidnih podbojev prilagodimo željam naročnikov

Vrata brez podboja v bistvu niso brez, ampak je podboj skrit v omet ali zakrit z mavčnimi ploščami. Zaradi svoje poravnanosti s steno so izjemno elegantna in primerna za različne prostore. Ko so ta zaprta, je vidna le ozka reža in tanek rob aluminijastega podboja. Vrata na željo poravnamo s steno v prostoru ali na hodniku, možnosti odpiranja pa so različne, saj se lahko odpirajo iz prostora ali vanj, v levo ali desno smer. Še posebej v majhnih stanovanjih, je potrebno pred naročilom vrat brez podbojev vse dobro premeriti in preračunati, da pri montaži ne pride do težav zaradi pomanjkanja prostora. Pogosto je poravnava s steno narejena v hodnikih, kar naredi vrata skoraj neopazna, hodniki pa so tako videti večji, enostavni in nekako bolj prostorni. Marsikdaj pa vrata poravnamo tudi v prostorih, saj jih prilagodimo glede na to kakšno vgradnjo stranke želijo. Notranja vrata brez vidnih podbojev imajo vgrajena kakovostna okovja, ki omogočajo neslišno zapiranje različnih sistemov zapiralnih mehanizmov. Najbolj priljubljen je sistem zapiranja oz. odpiranja na potisk, ki zahteva manj prostora, vrtišče vrat pa omogoča široko odpiranje, saj je to vgrajeno na zunanjem robu stene.

Odpiranje vrat brez podbojev iz prostora

Notranja vrata brez vidnih podbojev po konkurenčnih cenah

Notranja vrata brez vidnih podbojev lahko izbirate med različnimi modeli in barvami, cena pa kljub temu, da so ta narejena po meri, še vedno ostaja med bolj konkurenčnimi na trgu. Pri izdelavi po meri, je najpomembnejši podatek, ki nas zanima, širina in višina zidarske odprtine, da vrata popolnoma prilagodimo, smer odpiranja na tej točki še ni pomembna. Šele ob končni odločitvi določimo tudi ostale podatke, ki so pomembni tako za vgradnjo kot kasnejšo uporabo. Modeli oz. barve, ki jih stranke izbirajo se razlikujejo glede na njihov okus in na prostor kje bodo vgrajena. Notranja vrata brez vidnih podbojev imajo funkcionalno lastnost, da so lahko zelo dobro prikrita - so diskretna. Pogosto so vgrajena na mestih, kjer je zaželeno, da so čim manj opazna. To je mogoče videti pri stranskih vhodih v različnih dvoranah, kulturnih domovih, sejnih sobah, v glavnem tam, kjer je poudarek na vhodu, ki ga uporablja več ljudi, stranska vrata pa koristijo zaposleni. Ker je možnost prilagoditi barvo vrat brez podboja okolici, se ta lahko z njo res skoraj popolnoma zlijejo. Pri izdelavi vrat pa ni pomembno samo krilo, temveč veliko vlogo igrajo tudi ključavnica, okovje in tečaji vrat z nasadili, ki morajo biti res kakovostni. Od njih je odvisno ali bo fuga ob obodu vrat enakomerna ali ne. Če ta niso dobro nastavljena, je videti kot da vrata niso dobro izdelana in vgrajena, ali pa se celo začnejo zatikati in ribati ob rob podboja. Takšen končni rezultat je zagotovo slaba reklama za podjetje, ki vrata brez podbojev izdeluje, saj se kljub temu, da so ta poravnana s steno, zelo hitro opazi če stojijo postrani.

Odpiranje vrat brez podboja v prostor

Bela notranja vrata brez vidnih podbojev izdelamo za ugodno ceno

Bela je barva, ki je danes zelo zaželena pri opremljanju stanovanj in pisarniških prostorov, saj je že po naravi čista, svetla, elegantna ter odlična za minimalistično opremljene prostore. Prav tako lepo pristoji v klasično urejena stanovanja, ki dobijo z vgradnjo vrat brez podbojev čisto drugačen, lepši videz. V našem podjetju se trudimo slediti modnim trendom in vemo, da je danes steklo material, ki je poleg lesa zelo zaželeno in skupaj z njim tvori čudovito celoto. Prav zato je pri nas mogoče izbrati notranja vrata brez vidnih podbojev z dodatki stekla, ki jih tako kot ostale izdelke prilagodimo po meri in željah strank. Cene so zelo konkurenčne saj so podboji narejeni iz aluminija, nasadila so 3D nastavljiva, ključavnice so magnetne, ki omogočajo tiho zapiranje, pri čemur pripomore tudi tesnilna guma. Pri dodanih dvoslojnih steklih pa uporabimo skrita nasadila iz aluminijastih profilov, katera odlikuje moč in trpežnost. Modelov vrat brez podbojev je veliko, zagotovo boste prava zase našli tudi vi. Pokličite nas, radi se vam bomo posvetili in vam svetovali.