Notranje lesene stopnice in lesene postelje v Oblaku!

Lesene stopnice so odziv lepote in trdnosti v vašem prostoru, saj domu dajo domačnost, ob tem pa so zares trpežne in obstojne. Želimo vam pomagati pri izbiri artiklov, ki bodo vašemu domu dale osebni pečat, domačo atmosfero in prijetnost, v kateri boste želeli bivati. V našem mizarstvu kvaliteto dela izkazujemo na osnovi naših izkušenj in posluha za naročnike, s katerimi si utrjujemo zaupanje in dobro ime med ponudniki stopnic. Notranje lesene stopnice so lahko v modelu:

  • stopnic na beton,
  • stopnic na železno konstrukcijo,
  • samonosilnih stopnic ali
  • spiralnih stopnic.

Kvalitetne lesene stopniceLesene stopnice in postelje ter pohištvena oprema

Pri Oblaku vam nudimo res pestro ponudbo izdelkov iz lesa, pri tem pa notranje lesene stopnice in ograje za stopnice še zdaleč niso vse. Nudimo vam tudi lesene postelje po meri, leseno pohištvo po meri za vse prostore vašega doma, lesene postelje ter lesena vrata. Ob tem je pomembno poudariti, da za številne artikle uporabljamo masiven les, ki je najtrpežnejši in zato najdlje ostane obstojen. Naša vizija je postati ugledni na domačem trgu z izdelki, ki jih nudimo, kar uspešno uresničujemo tudi v praksi, saj so naše stranke v z našo storitvijo in izdelki izredno zadovoljne.

Lesene postelje z močno konstrukcijo

Tako kot so notranje lesene stopnice iz masivnega lesa izredno kakovostne, so tudi lesene postelje višje kvalitete. V osnovi so narejene iz močne konstrukcije, z lesenim podom, ki je privijačen, in ojačitvijo, ki je primerna za svoje sestavne dele. Obliko in velikost postelje po meri prilagodimo vašim željam ter po potrebi poleg dodamo predale za posteljo in nočne omare v klasičnem ali modernem stilu. Poskrbimo pa tudi za celostno podobo prostora vključno s pohištvom na drsne sisteme odpiranja in zapiranja vrat. Pridite v Mizarstvo Oblak v Žireh in si izberite svoje notranje lesene stopnice ter ograje za stopnice po svojih željah.

Oblak | Lesene stopnice vodijo do čudovitega doma - povezave do naše spletne strani:

http://www.mizarstvo-montaza.si/stopnice/