Pošlji povpraševanje

Si želite odlične masivne kuhinje po naročilu?

Kuhinje, na katero boste lahko ponosni, vam po naročilu nudimo v Mizarstvu Oblak, kjer izdelava in prodaja temelji na natančnosti, poštenosti in strokovnosti od začetka do konca storitve. Delujemo predvsem na slovenskem trgu, naši kupci so v veliki meri zasebniki, deloma pa tudi podjetja. Naša ponudba obsega pohištvo po meri za vse prostore vašega stanovanja, med drugim odlične kuhinje po naročilu, stopnice, postelje ter zunanja vrata in notranja vrata iz masivnega lesa.

Masivne kuhinje po meri odlikuje trpežnost

Vsakdo si želi masivne kuhinje, ki mu bo v ponos in pri Oblaku je to realna želja. Ker ima vsak človek drugačen življenjski stil, drugačne navade in pričakovanja, se tudi izbira masivne kuhinje po naročilu spreminja od posameznika do posameznika. Pomembno je, da pred izbiro pregledate vse možnosti in se posvetujete s strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri nekaterih odločitvah. Med drugimi je pomemben tudi izgled v prostoru, saj nam mora dajati občutek domačnosti, ter stil in dizajn same opreme prostora. Odločite se lahko med klasičnim in modernim stilom kuhinje po meri, pri čemer je moderna običajno v kombinacijah barv in furniranih površin z zaobljenimi robovi (ravne linije), klasična pa v kombinciji lesa in lepih razgibanih oblik po vaši želji.

Kuhinje po naročiluMasivne kuhinje po naročilu in še veliko več

Poleg omenjene opreme prostorov pa vam pri našem mizarstvu nudimo še veliko več, saj skrbimo za pohištvo po meri za vse notranje prosore ter imamo široko ponudbo vrat vseh vrst, stopnic, postelj in dodatne opreme. Notranja vrata iz masivnega lesa so lesena vrata z masivnim podbojem, ki ga vgrajujemo že 25 let in se ob tem lahko pohvalimo s kvaliteto, saj praktično nimamo reklamacij povezanih z deformacijo krila ali podboja. Zanimiv dodatek k izbiri vrat pa so stekla različnih barv in modelov, lahko v obliki vitraža, fuzije ali poslikav z različnimi motivi. Izbire so neskočne, artikli pa na voljo tudi na ogled v naši trgovini.

Oblak | Kuhinje po meri kvalitetne izvedbe in čudovitega dizajna - povezave do naše spletne strani: