Pošlji povpraševanje

Lesena vhodna vrata najceneje pri Oblaku!

Lesena vhodna vrata so pri nas lahko izvedena v enokrilni ali dvokrilni izvedbi ter imajo lahko stransko ojačitev ali pa ne. Mizarstvo Oblak vam nudi široko ponudbo notranjih in vhodnih vrat, stopnjic, postelj in pohištva, denimo kuhinje po naročilu. Med vrati so vam na voljo:

  • Moderna,
  • Rustikalna,
  • Pasivna in
  • Lesena vhodna vrata, ki jih pri nas dobite najceneje ter
  • Lesena garažna vrata.

Lesena vhodna vrata po naročiluOdlična vhodna vrata najceneje dobite pri nas

Mizarstvo Oblak je družinsko podjetje, ki deluje na slovenskih tleh že več kot 30 let in ima za vodilo moto: 'Naš izdelek vaš ponos'. Zato se za vse naše izdelke maksimalno potrudimo, da vam v prihodnjih letih služijo dobro in so vam v ponos. Takšna so lesena vhodna vrata, ki jih najceneje dobite prav pri nas, saj odlično kvaliteto nudimo po ugodnih cenah, ali pa odlične kuhinje po naročilu, ki jih ne boste želeli zamenjati za nič na svetu. V ponudbi so tudi notranja vrata z masivnim podbojem in kljuke za vhodna vrata, ki so lahko barve aluminija, inox izvedbe ali pa so medeninaste v različnih barvnih odtenkih. Kljuke za vhodna vrata imajo garancijsko dobo za deset let, s čimer vam garantiramo odlično kvaliteto. Lesena vhodna vrata pa so zunanja vrata iz izbranega masivnega lesa, katerih cena je odvisna tudi od modela vaših vrat.

Odločite se za kuhinje po naročilu za vsak dom

Če si želite kvalitetna masivna vrata ali pa odlično pohištvo za svoj dom, ste našli pravega partnerja, saj izdelujemo kvalitetna lesena vhodna vrata in notranja vrata. V Mizarstvu Oblak vam nudimo odlične kuhinje po naročilu, katerih prednosti so zanesljivost, točnost in konkurečna cena izdelka na tržišču. Za vas pripravimo izrise kuhinje po naročilu, po potrebi pa dobavimo in vgradimo tudi vso belo tehniko. Če se odločate za notranja vrata z masivnim podbojem ali pa lesena vhodna vrata po meri, jih najceneje dobite prav pri nas. Oglasite se v našem prodajnem salonu v Žireh in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu.

Oblak | Lesena vhodna vrata iz masivnega lesa - povezave do naše spletne strani: