Pošlji povpraševanje

Moderna lesena vhodna vrata

Kljub dejstvu, da aluminij vedno bolj pridobiva na svoji priljubljenosti, les na tem področju vseeno še vedno zaseda prvo mesto, saj je odlična izbira tako za tradicionalne kot tudi sodobne domove, ki jim želimo vdahniti občutek domačnosti in povezanosti z naravo. Čeprav na videz niso tako veličastna in trdna kakor aluminijasta, lesena vhodna vrata navdušijo s toplino materiala.

Vhodna vrataLes je nadvse čvrst in topel material ter odličen naravni izolator. Kombiniramo ga lahko s steklom ali aluminijem ter mu z različnimi detajli vtisnemo pridih sodobnosti, ali pa njegovo klasično lepoto poudarimo s tradicionalno umeščenimi obsvetlobami. Njegov čar je tudi v prilagodljivosti, saj dopušča številne načine površinske obdelave, lahko je barvan, pogosto pa so najlepši  prav njegova naravna struktura in naravni odtenki.

Les, v primerjavi z nekaterimi drugimi materiali, zahteva nekoliko več nege in vzdrževanja. Lesena vhodna vrata je treba občasno prebarvati, nadvse pa se priporoča tudi zaščita vhoda z ustreznim nadstreškom, ki jih bo zaščitil pred vremenskimi vplivi. Nekaj omejitev se pokaže tudi pri dimenzijah. Največja višina lesenih vrat je namreč 2,4 metra.

Pri Mizarstvu Oblak Boštjan s.p. je na voljo izbor lesenih vhodnih vrat, ki je primeren za različne okuse. V naši ponudbi lahko najdete vhodna vrata edinstvenih oblik, številnih barv, možnosti osvetlitve kljuk, različne možnosti odpiranja ipd.

Vzdrževanje lesenih vhodnih vrat

Kakovostna moderna lesena vhodna vrata so že med samo izdelavo odlično zaščitena. Ker pa so po montaži izpostavljena različnim vremenskim razmeram, jih je, da bi podaljšali njihovo življenjsko dobo, potrebno primerno vzdrževati.

Prvi korak je čiščenje, saj se zlasti na njihovi zunanji strani nabira umazanija. Pri tem moramo seveda paziti, da ne uporabljamo agresivnih čistilnih sredstev. Zadostuje, da jih večkrat zgolj nežno obrišemo z vlažno krpo, nato pa še do suhega.

Po nekaj letih vrata potrebujejo tudi novo barvanje. Če niso preveč poškodovana, se lahko tega opravila lotimo sami, vendar pa je potrebno preveriti s kakšnimi premazi so predhodno barvana, saj bomo morali uporabiti barve na enaki osnovi. Tega dela se je najbolje lotiti poleti, v zgodnjih jutranjih ali poznih popoldanskih urah, ko sonce ne pripeka preveč. Pri tem vrata snamemo s tečajev in položimo na stolice, nato pa odstranimo vse okovje in zaščitimo morebitne steklene dele.

Vhodna vrata s steklenimi polnili bodo odlično dopolnila vaš dom

Vhodna vrata s steklenimi polnili so na slovenskem trgu zelo priljubljena. Les in steklo se lepo dopolnjujeta kar vhodnim vratom doda zanimiv videz. Pri Mizarstvu Oblak Boštjan lahko izbirate med različnimi vrstami stekla, ki so narejena iz kakovostnih materialov. Na voljo je tudi izdelava po naročilu, tako lahko svoja vhodna vrata s steklenimi polnili izberete po svojih željah. Za ponudbo izdelave vaših novih vhodnih vrat nas kontaktirajte. Naša vhodna vrata s steklenimi polnili si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.  

Vhodna vrata s steklenimi polniliLesena vhodna vrata po meri

Kaj pravzaprav pomenijo vhodna vrata? Za nekatere predstavljajo le oviro, ki vsiljivcem in nezaželenim obiskovalcem preprečuje vstop v njihovo domovanje, drugi pa jih doživljajo kot okras in osebno noto, ki igra pomembno vlogo pri načrtovanju celostne podobe bivališča. Zlasti slednjim se torej, kakšna so in kako mimoidočim in obiskovalcem predstavijo njihov dom, zdi zelo pomembno. Zato najbrž ni naključje, da je ena izmed  zelo razširjenih različic za nakup in izdelavo novih vhodnih vrat ravno načrtovanje po meri, saj je to verjetno edini način, ki ob pravilnem načrtovanju zadosti prav vsem našim željam in potrebam, ne glede na to kako zahtevni smo.

Vsakdo ima različne želje in predstave o tem, kakšen vhod za svoje domovanje si želi, veliko število ljudi pa še vedno prisega na tradicijo lesenih vhodnih vrat, kombiniranih z nekaterimi drugimi materiali ali aluminijastimi ojačitvami. Vhodna vrata po meri, izdelana v prostorih Mizarstva Oblak Boštjan, bodo garantirano prilagojena vsakemu domu, saj pri načrtovanju ves čas sodelujejo z naročnikom. Prizadevajo si uresničiti želje tudi najbolj zahtevnih strank, pri njihovem delu pa ob upoštevanju individualnih idej z njimi delijo tudi koristne nasvete in bogate izkušnje. V družinskem podjetju Mizarstvo Oblak Boštjan verjamejo v slogan »nič ni nemogoče«. Zaradi želje po visoki kakovosti izdelave svojih izdelkov in zadovoljstvu strank, se radi posvetijo vsakemu posamezniku, tudi pri zahtevnejših željah kupca. Obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte za ponudbo izdelave lesenih vhodnih vrat.

Moderna lesena vhodna vrata iz materialov, ki zagotavljajo visoko kakovost

Moderna lesena vhodna vrata niso le estetsko dovršena, temveč predstavljajo tudi vrhunsko kvaliteto ročne izdelave, vgrajenih materialov in funkcionalnosti. Tovrstna vrata se ponašajo z izjemno konstrukcijo kombinacije lesa in drugih materialov, kot je steklo. Vhodna vrata s steklenimi polnili so, kljub kombinaciji različnih materialov, visoko stabilna, zagotavljajo pa tudi odlično kakovost uporabe. Tako jih boste lahko uporabljali še vrsto let. Prav tako pripomorejo k vzdrževanju naravne klime v notranjosti našega doma in kakovosti bivanja, podkrepljene z vizualno noto, v obliki naravne lepote lesa. Nega modernih lesenih vhodnih vrat je relativno preprosta. Izbirate pa lahko med modeli številnih izvedb, ki se med seboj razlikujejo po vzorcu, vrsti lesa, stekla ali drugih lastnostih.