Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata vplivajo na podobo vašega objekta

Vrata, ki povezujejo zunanjost in notranjost

Moderna vhodna vrataVhodna vrata so eden tistih elementov pri hiši ali stanovanju, ki jih zunanji opazovalci najprej opazijo. Estetsko dovršena vhodna vrata dopolnjujejo celovito podobo objekta, zato je pomembno, da izbiro zunanjih vrat opravimo s premislekom. Poleg dekorativne dimenzije morajo vhodna vrata posedovati tudi druge, za funkcionalnost hiše izredno pomembne lastnosti. Ena najpomembnejših je zagotavljanje protivlomne varnosti. Med pomembne lastnosti vrat bi uvrstili tudi zvočno in toplotno izolativnost ter kljubovanje neugodnim vremenskim razmeram (direktna sončna svetloba, vlaga, mraz,...), ki so jim zunanja vrata pogosto izpostavljena. Vhodna vrata Oblak so vam na voljo v različnih stilih - od klasičnih, rustikalnih pa vse do modernih in povsem unikatnih. Nudimo izdelavo in montažo vrat po meri. Izbirate lahko med različnimi vrstami uporabljenega lesa (npr. smreka, jelka, sibirski macesen, meranti, hrast, itd.) ter različnimi dekorativnimi dodatki, kot so nadsvetlobe nad vrati, leseni detajli, vgrajena stekla ter vitraži. Proste roke vam puščamo tudi pri izbiri med enokrilnimi ali dvokrilnimi vrati, izbiri kljuke, ključavnice, tolkal in drugih morebitnih dodatkov za vrata.
Zunanja vrata za stanovanje v bloku se nekoliko razlikujejo od vhodnih vrat pri hišah, saj niso izpostavljena vremenskim nevšečnostim. Kakovostna zunanja vrata so za stanovanja v bloku kljub temu izrednega pomena, saj nudijo prepotrebno varnost in zasebnost stanujočim za njimi. Naše izkušnje kažejo, da se kupci zelo radi odločajo za lesena vhodna vrata, ki delujejo naravno, prijetno in domače na pogled.

Več o zunanjih vratih na naši spletni stranihttp://www.mizarstvo-montaza.si/.

Lesena vrata

Lesena vrata se odlično obnesejo kot notranja, pa tudi kot zunanja vrata. Vrhunska lesena vrata, ki jih izdelamo pri mizarstvu Oblak, so izredno trdna in vzdržljiva, zato bodo svojo prvotno lepoto obdržala še vrsto let. Uporabljamo namreč visokokakovostne debeloslojne premaze za lesena vrata, ki nudijo garantirano 10-letno življenjsko dobo brez dodatnega vzdrževanja ter do 15-letno dobo, v kolikor se zaščitni sloj obnavlja s premazi, ki jih priporoča proizvajalec.

Vrata Oblak

Vljudno vas vabimo, da obiščete našo spletno stran in si ogledate bogato ponudbo raznovrstnih vrat, ki jih izdelujemo in montiramo. Za informativni izračun cene vrat nam pošljite povpraševanje s čim bolj natančnim opisom vaših želja. Potrudili se bomo, da izdelamo vrata vaših sanj, ki jih boste s pridom uporabljali še vrsto let.

Mizarstvo Oblak Boštjan | Vhodna vrata vplivajo tako na notranji kot tudi zunanji videz objekta.