Pošlji povpraševanje

Vhodna lesena vrata so še vedno med najbolj priljubljenimi

Vhodna vrataVhodna vrata so pomembna investicija tako pri gradnji nove hiše kot pri obnovi starejšega objekta. Vhodna vrata predstavljajo mejo med javnim in zasebnim prostorom, hkrati pa delujejo kot dekorativni element zunanjosti hiše. Vizualno se morajo skladati z ostalim stavbnim pohištvom in splošnim videzom celega stanovanjskega objekta, umeščenega v širši prostor. Lastniki se najpogosteje odločajo za vhodna lesena vrata, zadnje čase pa je prisotnih tudi vse več vhodnih vrat s steklom, ki so še posebej primerna za sodobne objekte drznih linij. Pri tem je vredno omeniti, da so vhodna lesena vrata s steklom s pravim dizajnom in brezhibno izvedbo izvrstna vrata, ki so v ponos sodobni arhitekturi.

Kvaliteta vhodnih lesenih vrat je odvisna od izdelave in končne izvedbe

Ko se odločamo za nakup vhodnih vrat, se je v prvi vrsti potrebno odločiti, kakšna vrata si želimo imeti. Obstaja veliko različnih možnosti, od izbire materiala vrat, velikosti, dizajna, varnosti in drugrih dodatkov. Številne različice vhodnih vrat imajo svoje prednosti in slabosti, upoštevati pa je treba tudi splošni videz hiše. Za klasično izvedbo dvokapnice z lesenimi okni so tako bolj primerna lesena vhodna vrata klasičnega videza, ki smiselno zaključijo domačen videz takšne hiše. Pri sodobnih hišah ravnih linij, kjer so uporabljeni presenetljivi arhitekturni prijemi, pa so bolj primerna moderna lesena vhodna vrata, sploh če se skladajo z večjimi zasteklenimi površinami. Lesena vhodna vrata visoke kakovosti, so s pravimi oblikovalskimi prijemi lahko prav tako zelo sodobna. Cena modernih vhodnih vrat je pri Mizarstvu Oblak Boštjan zelo ugodna. Vabimo vas, da si ponudbo ogledate na naši spletni strani ali nas kontaktirate za več informacij.

Vhodna vrata s steklomLesena vhodna vrata odlikuje veliko prednosti

Lesena vhodna vrata so še vedno najbolj priljubljena vhodna vrata lastnikov hiš. To niti ni presenetljivo, saj je les naraven material, ki v dom prinaša pridih topline in domačnosti. Lesena vhodna vrata s steklom se tudi estetsko najbolje ujemajo z ostalim lesenim stavbnim pohištvom. Zato vedno pravimo, da se je dobro za njihov nakup odločiti sočasno z nakupom oken, da ne pride do večjih odstopanj. Lesena vhodna vrata nudijo tudi zelo dobro toplotno in zvočno izolacijo, kar močno pripomore k udobnosti bivanja doma. Čeprav vhodna vrata niso velik del zunanjosti hiše, so lahko toplotne izgube skoznje tako velike, da se poznajo na računu za ogrevanje. Ko preverjamo izolacijske vrednosti vhodnih vrat, je tako potrebno upoštevati dejstvo, kako toplotno prepustna so vrata sama in kako kvalitetna so tesnila in montaža.

Moderna lesena vhodna vrata s steklom so estetska dopolnitev sodobnega doma

Les je lahko v kombinaciji z drugimi materiali tudi zelo sodoben material, ki se brez težav umesti v zelo drzno zasnovane objekte. V minimalistično zastavljene prostore vnaša mehkobo in toplino naravnega materiala, s tem pa omili brezkompromisnost prostora. Moderna lesena vhodna vrata s steklom se dobro dopolnjujejo s kovino in steklenimi elementi, kar je vidno pri skandinavskem slogu in minimalističnih zasnovah s pridihom Daljnega vzhoda. Za moderna lesena vhodna vrata steklom je zato ključno dovršeno oblikovanje, ki se dopolnjuje z ostalim stavbnim pohištvom in dekorativnimi elementi hiše, ter natančna izdelava, ki ne dopušča napak in tako učinkovito poudarja najlepše vidike lesa in njegove strukture.

Cena modernih vhodnih vrat je tudi ob visoki kakovosti izdelave lahko zelo ugodna

Lesena vhodna vrata

Mizarstvo Oblak Boštjan se z izdelavo različne notranje opreme in stavbnega pohištva iz lesa ukvarja že več kot 20 let. Dolgoletna tradicija na slovenskem trgu tako pritrjuje kakovosti delovanja in zadovoljstva naših strank.

Moderna vhodna vrata so pri nas zaželena, posebej zaradi vedno bolj priljubljenega modernega sloga gradnje hiš. Moderni izgled našega doma se z modernimi vhodni vrati lepo dopolni. Kakovost izdelave naših vhodnih vrat ni vprašljiva, saj smo zelo natančni pri našem delu, naši izdelki pa so sestavljeni iz materialov, ki so kakovostno narejeni. Cena modernih vhodnih vrat je zelo ugodna, saj se trudimo, da so naše stranke zadovoljne s tem, kar nudimo. Ponudba naših vhodnih vrat je široka, nudimo tudi možnost izdelave po naročilu. Za vhodna vrata, ki so prilagojena individualnim zahtevam in željam, se odloča veliko naših strank. Tako si lahko zares izberejo vrata pravih materialov, videza in sloga. Oglejte si našo ponudbo ali slike naših preteklih projektov na naši spletni strani. Za izdelavo vhodnih vrat nas kontaktirajte.

Vhodna lesena vrata po meri – ko se izpolnijo vse naročnikove želje

Za vhodna lesena vrata je dobro, da so narejena po meri. To še posebej velja za sodobne lesene modele, kjer so dimenzije namenoma nestandardne, da poudarijo unikatnost vhoda. Za izdelavo po naročilu se je priporočljivo odločiti tudi pri zamenjavi dotrajanih vrat. V tem primeru je potrebno nova vrata natančno prilagoditi obstoječi vhodni odprtini, saj ta vedno ne ustreza klasičnim dimenzijam. Največ lastnikov se odloči za lesena vhodna vrata po meri še zato, ker želijo, da so ta kar najbolj prilagojena njihovim zahtevam in željam. Obenem se zavedajo, da bodo takšna vrata, ki bodo narejena ročno in prav zanje, visoko kvaliteten izdelek, ki jim bo še mnoga leta v ponos.