Pošlji povpraševanje

Pohištvo po meri za vaše sanjsko stanovanje!

Pohištvo po meri za vse notranje prostore vašega stanovanja vam nudimo v Mizarstvu Oblak, kjer cenimo kvaliteto in zaupanje kupcev. Lesena vhodna vrata za stanovanje so prvi stik obiskovalca z vašim domom, zato je lepo, da so vam pisana na kožo. Prav tako so vam lesena notranja vrata in kljuke za notranja vrata iz odličnih materialov, barv in oblik lahko zgolj v ponos in zadovoljstvo.

Pohištvo po vaši meriIzberite svoja lesena notranja vrata in kljuke za notranja vrata

Pohištvo po meri za kuhinje po meri, sobe, spalnice in druge prostore vam nudimo v našem družinskem podjetju. Na slovenskem trgu delujemo že več kot 30 let in poleg izdelkov poskrbimo tudi za prevoz in montažo v dogovorjenem roku.

Kuhinje po naročilu omogočajo odličen videz kuhinje tudi v majhnih stanovanjih in mansardah, prav tako so morebitni majhnosti stanovanja prilagojena lesena notranja vrata. Pobite stene in dimniki v prostorih niso več problem, saj se pohištvo po meri prilagodi prav vsem posebnostim vašega doma. Lesena notranja vrata so sestavljena iz okvirja ter deloma iz polnil oziroma različnih nevidnih sistemov, ki so v notranjosti vrat. Pri gladkem furniranem krilu se običajno uporablja kartonasto satovje, dodatno pa v notranjost lahko vgradimo izolacijsko, protihrupno ali negorljivo polnilo, glede na vaše želje in potrebe.

IZBERITE IZ PESTRE PONUDBE LESENIH NOTRANJIH VRAT

Kljuke za lesena notranja vrata

Če ste že izbrali pohištvo po meri za vaše stanovanje, je čas še za izbiro kljuke za notranja vrata, ki je lahko različnih modelov, za klasična ali moderna vhodna vrata ali pa v rustikalnem videzu. Izberite tudi odlične kuhinje po naročilu, lesena vhodna vrata za stanovanje in drugo opremo stanovanja. Pohištvo po meri Mizarstva Oblak je pregledno predstavljeno tudi na naši spletni strani, kjer izveste več informacij o naši ponudbi. Za oseben ogled pohištva po meri, vrat različnih materialov in vrst, kljuke za notranja vrata ter za svetovanje o nakupu in izris prostorov pa se oglasite v našem prodajnem salonu.

Več o lesenih notranjih vratih.

Oblak | Pohištvo po meri vam omogoča svobodo izbire.