Pošlji povpraševanje

Lesena vhodna vrata in notranja lesena sobna vrata za lepši dom

Notranja vrata in sobna vrata - akcija!

V mizarstvu Oblak izdelamo notranja in sobna vrata vseh vrst, pri nas lahko najdete lesena vhodna vrata in sobna vrata po meri. Za varnostna notranja vrata akcija poteka prav zdaj, ugodne pogoje pa vam nudimo tudi za varnostna lesena vhodna vrata, sobna vrata in druga vrata. Ob naročilu vam nudimo brezplačno montažo po Sloveniji, pa tudi gotovinski popust za zgodnja naročila.

Lesena vrata notranja - sobna vrata v različnih slogih

Les je čudovit material, saj je topel in naraven in tako prijeten za sobivanje. Po drugi strani pa je zelo voljan in se ga da oblikovati on obdelovati na nešteto načinov. Ker je na voljo v tako številnih različnih vrstah, trdotah, vzorcih in naravnih odtenkih, je pravi užitek izbirati lesena vrata notranja in zunanja v različnih slogih. Sobna vrata in lesena vhodna vrata so na voljo v kombinacijah tudi z drugimi materiali npr. steklom in nerjavečim jeklom.

Vsa lesena vrata notranja in zunanja vam v mizarstu Oblak izdelamo po naročilu in v različnih barvnih odtenkih ter v slogu, ki vam najbolj odgovarja. Vse to pa seveda ne gre na račun kakovosti, zvočne in toplotne izolativnosti in varnosti.

Lesena vhodna vrataLesena vhodna vrata

Vhodna vrata so zadnja stvar, ki jo vidimo, ko odhajamo od doma in prva, ko se vračamo. Lesena vhodna vrata izžarevajo toplino in izrekajo dobrodošlico domačim in obiskovalcem. Pomembno je, da so iz kakovostnih materialov in kakovostne izdelave, seveda ne na račun videza, saj imajo tudi funkcijo varovanja tako premoženja kot tudi oseb, ki bivajo za njimi.

Mizarstvo Oblak je specializirano za izdelavo vrat. Njihova protivlomna lesena vhodna vrata so odporna na požar, toplotne spremembe, zvočno izolirana in seveda poleg vsega še protivlomna. Nudijo vam izmero, izdelavo vrat, izbirate lahko med različnimi barvami in vrstami lesa in še mnogo več, trenutno pa tudi teče za protivlomna notranja vrata akcija. Obiščite nas in se prepričajte.

Za protivlomna notranja vrata akcija poteka prav zdaj, poglejte si več informacij na pletni strani in ugotovite, kako lahko tudi vi prenovite svoj dom s kakovostnimi vrati.

Mizarstvo Oblak | sobna vrata in zunanja vrata.