Pošlji povpraševanje

Notranja vrata vam prilagodimo natančno po naročilu

Notranja vrata lahko delimo na notranja vrata z ravno obrezanimi krili vrat in na klasično profilirana notranja vrata z vidnimi nasadili. Krila vrat so lahko masivna. To se naredi predvsem v primeru, če so lesena vrata barvana s pokrivnimi barvami. Masivna vrata so bolj trdna in trda, primerna so za barvanje s prekrivnimi barvami. Masivna vrata so bolj vlažna, a tudi vodoodporna. Nekateri ljudje menijo, da je smiselno, da so masivna vrata samo vhodna vrata. Vendar ni tako. Dobro je, da so masivna vrata tudi notranja vrata in ne le zunanja vrata, saj to prinaša številne prednosti. Masivna lesena notranja vrata so bolj kvalitetno obdelana. Okvir notranjih lesenih vrat naredimo iz zelo kvalitetnega lesa smreke. Potrudimo se, da so letve zložene pravilno skupaj zaradi krivljenja krila vrat.

Notranja masivna lesena vrataNotranja vrata so narejena tako, da so zvočno izolativna

Ljudje si vse bolj želijo povečati kvaliteto bivanja, zato si želijo, da so njihova lesena vrata tudi zvočno izolativna. Zvočno izolativnost dosežemo z vgradnjo sredice iverokal. Ta material blaži zvok, ki skozi vaša lesena vrata tako prodira le minimalno. Ko boste zaprli vaša lesena vrata boste tako lahko uživali v tišini. Vaša notranja lesena vrata vas bodo tako popolnoma zadovoljila tudi v tem smislu. Masivna lesena notranja vrata pa imajo še dodatno prednost, saj imajo zelo kvaliteten zunanji rob vrat, v katerega so privita nasadila krila vrat, tako da je odpornost proti deformacijam res velika. Poleg tega lahko robove poljubno zaoblimo oziroma brazdamo.

Naša lesena vrata so izredno odporna proti požaru

Mogoče se sliši nenavadno, če rečemo, da so naša notranja lesena vrata odporna proti požaru, saj vsi vemo, da je les material, ki zelo dobro gori. Skrivnost negorljivosti naših masivnih lesenih notranjih vrat ni v kakšnem premazu. Naša lesena vrata ne gorijo, ker je v njih vgrajena negorljiva plošča, ki jo imenujemo negor. Če pride do požara, ta plošča v masivnih vratih preprečuje ognju prehod skozi vrata.

Vrata-oblak.si | Notranja vrata vseh stilov in barv.