Pošlji povpraševanje

Moderna vhodna vrata iz lesaOdlična moderna vhodna vrata Mizarstva Oblak

Moderna vhodna vrata so običajno izdelana iz iverice, ki je s stališča cene sicer odličen material, glede trdnosti pa ne. Lesena vrata vhodna iz iverice se pri silovitem odpiranju vrat namreč hitro izkažejo za slab material, zato pri Mizarstvu Oblak moderna vhodna vrata zaključimo z masivnim podbojem, ki prepreči delovanje lesa v notranjosti. Pri izvedbi podboja lahko dodamo klasične pante in skrita nasadila, ki se tridimenzionalno nastavljajo in so prijazni iz estetskega vidika. Kvalitetno vam izvedemo tudi lesena vrata za brunarico ali notranja vrata z masivnim podbojem. Za cenik storitev nas pokličite na telefonsko številko031 801 996 ali nas kontaktirajte na e-poštoinfo@mizarstvo-montaza.si.

Enokrilna ali dvokrilna lesena vrata vhodna

Če se odločite za lesena vrata vhodna, lahko izbirate med številnimi modeli vhodnih vrat, ki se v osnovi ločijo na:

  • Moderna vhodna vrata,
  • Lesena vrata vhodna klasik in
  • Rustikalna vhodna vrata.

Več o modernih vhodnih vratih na spletni strani Mizarstva Oblak.

Lesena vhodna vrata ali moderna vhodna vrata so na voljo v mnogih kombinacijah, na primer s kovinsko ojačitvijo ali brez ter s stransko svetlobo ali nadsvetlobo. Cena vrat je odvisna od modela in izbranega masivnega lesa. Kot masivna vrata pa vam nudimo tudi lesena vrata za brunarico in rustikalna notranja vrata, ki imajo sodobne sisteme tesnenja, barv in okovja, pri čemer se ohranja videz postaranega lesa.

Potrebujete moderna lesena vrata za brunarico?

Če iščete rustikalna notranja vrata z masivnim podbojem, smo pravi naslov za vas. Prav tako v primeru, da potrebujete lesena vrata za brunarico. Smo podjetje, ki vam pred izbiro svetuje, za vas izdela predhodne načrte ter izris lesenega dela in kalkulacije za konkurenčno ceno, zato se na nas lahko zanesete. Če potrebujete moderna vhodna vrata, lesena vrata za brunarico, druga zunanja vrata ali pa pohištvo za notranje prostore, se oglasite v našem prodajnem salonu. Poleg vrat vam namreč nudimo še pohištvo za kuhinje, spalnice, otroške in dnevne sobe, kopalniško pohištvo,stopnice, postelje ter ostalo opremo prostorov po ugodnih cenah. Moderna vhodna vrata ali druga oprema prostorov - Oblak je podjetje za vas!

Oblak | Moderna vhodna vrata z masivnim podbojem.