Pošlji povpraševanje

Lesena vhodna vrata z značajem so prava moderna klasika 

Lesena vhodna vrataLesena vhodna vrata niso stvar preteklosti, ampak so klasika, ki ni nikoli iz mode. Zadnja leta narašča trend vračanja k naravi, zato so vse pogostejše moderne hiše, ki imajo lesena okna. K njim pa se seveda odlično podajo lesena vrata, ki so okolju prijazna, mogočna in odlična za toplotno in zvočno izolacijo. V Mizarstvu Oblak Boštjan s.p., lahko najdete moderna vhodna vrata v več kolekcijah, radi jih kombiniramo z elementi iz aluminija, prekrivnimi stekli in različnimi detajli. Tako združujemo tradicionalnost in sodobnost ter poskrbimo za elegantna vhodna vrata, ki so skladna s stilom hiše.

Kaj odražajo lesena vhodna vrata in kako jih vzdržujemo

Z lesenimi vhodnimi vrati dajemo občutek naravne topline, trdnosti, moči, tudi tradicije. Imajo močno konstrukcijo, poln naraven videz in omogočajo veliko različnih možnosti dodatkov. Moderna vhodna vrata iz masivnega lesa tudi bolje dihajo. To pomeni, da dajejo hiši več zračnosti.

Ker je les naraven material, potrebuje nekoliko več vzdrževanja. Škodujejo mu predvsem velike temperaturne spremembe in vlaga, načne pa ga lahko tudi močno neposredno sonce. Lesena vhodna vrata je zato priporočljivo zaščititi z nadstreškom. Mi poskrbimo, da so kar najbolj varna pred vplivi pri sami izdelavi, kasneje pa morate zanje poskrbeti vi. Lesena vhodna vrata redno čistite, a pri tem ne uporabljajte agresivnih čistilnih sredstev, saj vratom lahko močno škodujejo. Nežno brisanje z vlažno krpo bo dovolj. Vrata po nekaj letih potrebujejo tudi svež nanos barve. Barvanja vhodnih vrat iz lesa se lahko lotite sami, če pa so poškodovana, to raje zaupajte strokovnjakom. Obiščite našo spletno stran in si oglejte ponudbo naših vhodnih lesenih vrat.

Moderna vhodna vrata izdelamo tudi po naročilu

Lesena vhodna vrata

Če vaša hiša potrebuje moderna vhodna vrata iz lesa, priporočamo, da si izberete vrata naše izdelave. Lesena vhodna vrata, ki so izdelana pri Mizarstvu Oblak Boštjan, so sinonim za vrhunsko kvaliteto. Pas elegantnih vdolbin na površini bo takoj vzbudil željo po dotiku. Vhodna lesena vrata izdelujemo  na slojno lepljenem lesu različnih vrst, kot so smreka, hrast ali macesen. Čeprav so enobarvna, jih lahko krasijo tudi razigrani vzorci. S takšnimi detajli je vhod, čeprav iz lesa, lahko izjemno moderen.

Da se bo vhod povsem ujemal z vašo moderno hišo, vam lahko vrata izdelamo tudi po naročilu. Tako se popolnoma prilagodimo ne le dimenzijam, ampak tudi vsem podrobnostim od ročaja, obdelanosti površine, načina nočne osvetlitve in varnostnega sistema za vstopanje. Določeni modeli vhodnih vrat se lahko odklepajo tudi na prstni odtis, tako da vam s seboj sploh ne bo treba več nositi ključev.

Lesena vrata so lahko tudi elegantna

Mizarstvo Oblak Boštjan s.p. z veseljem poskrbi za vaša nova elegantna vhodna vrata, ki izkoriščajo vse prednosti lesa. Največkrat se zanje uporablja les macesna, smreke ali hrasta. Zelo lep videz imajo, če jih kombiniramo s steklom, dobra novica pa je tudi, da takšna vrata ne izgubijo pa toplotne izolativnosti, saj se za vgradnjo uporablja večslojno izolacijsko steklo. Les odlično funkcionira z različnimi elegantnimi detajli, ki jih izberete po lastnem okusu. Pri izbiri vrat najprej pomislite nase in na prvi vtis, ki ga želite ustvariti. V kolikor so vam bolj všeč klasična vhodna vrata, je morda smiselno, da izberete bolj diskreten vhod. Sicer pa lahko izbirate tudi med bolj imenitnimi modeli, ki že na daleč izstopajo. Seveda pa naj se ujema z estetiko hiše in jo še bolj poudari, kar je moč doseči tudi z dodatkom stranskih elementov.

Lesena vhodna vrata s stekli so različnih vrst

Moderna vhodna vrataVeliko naših strank se odloča za vhodna vrata, ki bodo zanimivih oblik ali vzorcev. Lesena vhodna vrata s stekli so zato pri nas priljubljena izbira. Uporaba stekla pri izdelavi vhodnih vrat predstavlja odlično kombinacijo različnih materialov za popolna vrata za vaš vhod. Lesena vhodna vrata s stekli so narejena iz več slojev, na voljo so kaljena ali varnostno lepljena. Če želite imeti moderna vhodna vrata, se uporablja malce drugačno zasnovo oken. Za moderna lesena vhodna vrata s stekli se ponavadi uporablja emajlirana termopan stekla. Njihov obod je največkrat črne barve.

Zagotovilo visoke kakovosti, inovativnosti in strokovnosti

Mizarstvo Oblak Boštjan s.p.je zraslo iz družinske delavnice in čeprav je danes ugledno še posebej na domačem trgu, še vedno temelji na istih vrednotah. Vsaka vhodna vrata morajo biti čudovita, brezhibno izdelana do zadnjega detajla. Vedno iščemo inovativne rešitve in s svojimi idejami prehitevamo konkurenco, saj ne poznamo besede "nemogoče". Cenimo vsakega vsako stranko, zato si želimo, da bi bila z našim delom zares zadovoljna. Za vas bomo izdelali natanko takšna vhodna vrata, kot si jih želite. Če pa se sami ne znajdete ali imate dodatna vprašanja, vam bomo prijazno in strokovno svetovali. Kontaktirajte nas za ponudbo, lahko nam pokažete tudi fotografijo hiše z vhodne strani za boljšo predstavo. Mogoče boste dodatno idejo dobili ob posvetovanju kar sami, lahko pa vas usmerimo mi. V vsakem primeru ne bomo odnehali, dokler ne najdemo popolne rešitve za vaš dom. Naj bodo vaša nova lesena vhodna vrata vredna občudovanja.