Pritlične stanovanjske hiše na ključ so racionalne sodobne hiše

Sodobna hiša je posebej zasnovana in prilagojena potrebam modernega človeka, ki v njej potrebuje prostor za delo, svoje konjičke, za sprostitev in počitek. Sodobne družine prav tako želijo živeti polno življenje in za to je idealna ponudba gradnja hiše na ključ – ko kupec po svojih željah poišče v ponudbi tipskih sodobnih hiš pravo zase ali sestavi svojo individualno sodobno hišo na ključ, v katero se lahko vseli brez poprejšnjega ubadanja z vrsto opravil pri gradnji. Taka sodobna hiša mora biti lepega dizajna in iz odličnih materialov ter z odličnimi izolacijskimi lastnostmi. Veliko zahtev – a ne preveč za slovenskega ponudnika hiš JUBHome, ki gradi masivne energijsko varčne sodobne hiše na ključ vrhunskega dizajna.

Gradnja in cena hiše na ključ

Gradnja hiše na ključ prinese številne prednosti.. JUBHome pri svoji celoviti izvedbi gradnje hiše na ključ zagotavlja brezhibno postavitev energijsko varčne ali pasivne hiše z neprekinjenim toplotnim in zrakotesnim ovojem. Njihova gradnja na ključ zagotavlja kupcu stabilno sodobno armiranobetonsko gradnjo, ki je potresno varna in ob primerni ter pravilno nameščeni hidroizoalciji primerna celo za poplavna območja, kar je pomembno pri prodaji hiš v Ljubljani. Izvedejo vse faze gradnje do končne finalizacije – ko se kupec lahko vseli v svojo sanjsko sodobno hišo na ključ. Cene hiše na ključ se gibljejo od približno 1300 do približno 1600 evrov na kvadratni meter površine, odvisno od izbire debeline izolacije, v največji meri pa od izbora materialov. . Velikokrat se izkaže, da se gradnja na ključ izplača, saj investitor ne izgublja nepotrebnega časa za usklajevanje, koordinacijo del na gradbišču, hkrati pa ima na drugi strani enega sogovornika s katerim se pogovarja o gradnji, stroških….

gradnja hiše na ključ

Pritlične stanovanjske hiše so arhitekturno posebne in praktične   

JUBHome v svojem katalogu ponuja sodobne tipske hiše na ključ z edinstvenimi arhitekturnimi rešitvami. Vrsto hiš na ključ so zasnovali skupaj s priznanimi arhitekturnimi biroji – od pritličnih stanovanjskih hiš do sodobnih enodružinskih hiš in večjih objektov. Posebnost so njihove majhne pritlične stanovanjske hiše linije Minimis – za manjše družine. Takšna ponudba je na področju prodaje hiš v Ljubljani in drugih mestih primanjkovala, saj gre za cenovno dostopno gradnjo hiše na ključ s funkcionalnim tlorisom in lepim videzom, ki zadovolji vse potrebe po udobnem bivanju.

PREIZKUSITE KONFIGURATOR HIŠ