Pošlji povpraševanje

Z gradnjo nizkoenergijske ali pasivne hiše do bivalnega ugodja

Gradnja hiše je tako velika naložba, da je nujno za gradnjo izbrati strokovnjake. Dandanes je gradnja nizkoenergijske hiše že pravilo zaradi velikih prihrankov pri ogrevanju in hlajenju hiše in zaradi ugodne bivalne klime. Poleg tega država za gradnjo pasivne hiše namenja subvencijo in s tem se stroški občutno znižajo. Ponudnikov za gradnjo nizkoenergijskih hiš oziroma energijsko varčnih hiš je na trgu kar nekaj, med njimi ima posebno mesto JUBHome, v katerem so domači strokovnjaki razvili lasten sistem gradnje modernih masivnih energijsko varčnih hiš.

gradnja hiše

Kakovostna gradnja zagotavlja kakovostno bivanje

Nizkoenergijske hiše JubHome dosegajo vsa merila kakovostne gradnje v vseh fazah. Njihov poseben sistem gradnje je sestavljen iz elementov, ki se sestavijo na mestu gradnje. Njihova masivna energijsko varčna hiša sestoji iz topotne izolacije temeljne plošče JUBHome BASE, ki je izredno toplotnoizolativnaNosilni zidovi JUBHome WALL imajo masivno armiranobetonsko jedro in toplotno izolacijo na zunanji in notranji strani, kar zagotavlja odlično toplotno izolativnost sten te energijsko varčne hiše. Z gradnjo takšne hiše si zagotovimo prijetno in kakovostno bivanje, saj je temperatura zaradi odlične izolacije zmeraj enakomerna in v njej ni nikoli prehladno ali prevroče. Celoten sistem gradnje, v kolikor ima hiša poševno streho zaokroža toplotnoizolativen element ostrešja JUBHome ROOF. To gradnjo odlikuje neprekinjen in zrakotesen ovoj, kar je bilo dokazano z neodvisnimi meritvami. V taki hiši ne bo nastajala plesen, ker ni toplotnih mostov, poleg tega je potresno varna.

Država s subvencijo podpira gradnjo pasivnih hiš   

Funkcionalne in arhitekturno dovršene hiše JUBHome imajo odlične toplotnoizolacijske lastnosti, pred gradnjo pa lahko kupec izbira med tremi stopnjami izolativnosti. Njihova nizkoenergijska hiša ima lahko ob pravilni orientaciji hiše in drugih pogojih že pri manjši debelini toplotne izolacijeznačilnost pasivne hiše. Vse hiše JUBHome izpolnjujejo pogoje energetskega standarda iz Evropske direktive 2020 JUBHome pomaga kupcempomaga pri pridobivanju nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.

JUBHOME VARČNA HIŠA