Pošlji povpraševanje

Masivna hiša, s sodobnim sistemom gradnje za hitro vselitev

Masivna hiša je rezultat masivnega sistema gradnje, ki pa je do danes izredno napredoval, zato so tudi takšne hiše postavljene hitro in omogočajo varčno bivanje. Klasična gradnja hiše ima v Sloveniji zelo dolgo tradicijo in je še vedno najbolj razširjena, zaradi hitrosti montažnih sistemov pa se veliko ljudi odloča tudi za montažne hiše. Pri JUBHome smo razvili masivni sistem gradnje z inovativnimi tehnologijami in materiali, ki omogočajo, da lahko združimo kvalitetno masivne gradnje in hitrost montažnih sistemov. Masivna hiša bo z nami postavljena veliko hitreje, stroški bivanja pa bodo nizki.

Nova doba masivne gradnje, ki povsem konkurira montažnim hišam

JUBHome masivne hiše so produkt visoke ozaveščenosti o ohranjanju energijskih virov in stremenja k boljšim načinom gradnje hiše - za prebivalce in za okolje. Naše masivne energijsko varčne hiše so postavljene hitro, kakovostno in preprostno ter so primerne tudi za potresna območja. Prijetno bivalno okolje ustvarjajo z neprekinjenim, visoko izolativnim toplotnim ovojem. Slabe lastnosti starih zidanih hiš smo popolnoma odpravili, tako da vas netesnost, toplotni mostovi, plesen in slabo izolirani zidovi ne rabijo skrbeti. Pozabite lahko tudi na majhna okna in radiatorje. Naša masivna hiša ponuja zdravo bivalno klimo, z maksimalnim izkoristkom sončne svetlobe in resničnim udobjem. Če je včasih veljalo, da so montažne hiše najbolj primerne za gradnjo energijsko varčnih hiš, naš novi masivni sistem gradnje dokazuje nasprotno. Gradnja hiše s toplotno izolativnimi oblikovniki ICF ponuja zares celovito rešitev za učinkovito zrakotesnost objekta.

Vseljivo že v 6 mesecih!

Pri odločitvi za montažne hiše največkrat pretehta ravno dejstvo, da so montažne hiše postavljene hitreje. Grajenje po fazah je lahko utrujajoče, se zavleče in za seboj pušča veliko umazanije. Odlična novica je torej, da je čas do vselitve v JUBHome masivno hišo enak času izgradnje montažne hiše. V novem domu boste le 6 mesecev po začetku gradnje. Poskrbimo za hitro sestavljanje elementov, moderen sistem gradnje pa nam omogoča takojšnjo vgradnjo armature in betona. Masivna hiša bo do 3. gradbene faze pripravljena zgolj dva meseca po postavitvi temeljne plošče. Omogočamo vam nakup hiše na ključ, kar pomeni, da boste prevzeli že dokončano hišo. Naročite lahko zunaj zaključen objekt, delno zaključen objekt ali popolnoma zaključen objekt. S tem vam prihranimo stresno usklajevanje s podizvajalci in skrb za kakovostno izvedbo.

Energijsko varčne masivne hiše do treh etaž

Zagovorniki montažnih hiš radi poudarijo, kako dober izolativni material je les. Že res, a smo poiskali alternativo, ki klasične zidake nadgrajuje v vseh pogledih. Naša masivna gradnja hiše poteka z vrhunskimi toplotno izolativnimi opažnimi oblikovniki. Narejeni so iz grafitnega ekspandiranega polistirena, ki ga morda poznate pod kratico EPS, še bolj pa po ponarodelem izrazu stiropor. EPS se že več kot 50 let uspešno uporablja v gradbeništvu in industriji. Je široko uporaben, odlično toplotno izolira, lahek in okolju prijazen, saj se v celoti reciklira. Poleg vsega naštetega je tudi cenovno ugoden. Zagotavljamo, da je enako zrakopusten kot masiven les pri montažnih hišah, hkrati pa tudi samougasljiv, zato ima masivna zidana hiša dobro požarno varnost.

Masivna hiša JUBHome

Masivno pasivne hiše

Gradnja masivne hiše

Dovršen masivni sistem gradnje poskrbi, da boste vseljeni hitro in dolgoročno zadovoljni.

Nižji stroški ogrevanja in hlajenja zaradi odlične izolacije

Ko se odločite za JUBHome, dobite masivno, a varčno hišo, ki jo lažje vzdržujete. Poskrbimo za nizke stroške ogrevanja in hlajenja, saj so hiše dobro izolirane in pri prezračevanju vračajo toplotni delež. Položnice vas bodo stale samo še nekaj sto evrov na leto. Namesto fosilnih goriv se sodobne družine raje odločajo za uporabo obnovljivih virov energije, običajno tudi uporabo toplotne črpalke. Ogrevali se boste na talno gretje ali na topel zrak, pozabite pa lahko na radiatorje in druge preživete metode. Življenje v masivni hiši bo prav tako kvalitetno kot v montažni, prinaša pa še številne prednosti.