Pošlji povpraševanje

Kaj je hiša na ključ

Gre za primerno rešitev za  vse tiste, ki si pri gradnji ne želijo prisostvovati in bi v svojem novem domu radi zaživeli čim prej, brez kakršnihkoli obveznosti do izvajalcev gradnje. Izraz hiša na ključ pomeni, da prevzamemo hišo pri kateri so že opravljena vsa dela, od predpripravljene temeljne plošče, do vselitve, predhodno pa seveda izberemo tipe, barve in cenovne razrede uporabljenih materialov, kot so talne obloge, sanitarna oprema, stavbno pohištvo, fasada itd. Omenjen izraz pogosto zajema tudi končno čiščenje in zavarovanje hiše za obdobje enega leta.

Pritlična hiša na ključ

Hiše na ključ znamke JUBHome

Te vrste hiše so praviloma cenovno ugodnejše, saj pri njih lažje predvidimo končni znesek investicije, ob poteku gradnje pa je manj možnosti, da pride do nepredvidenih stroškov. Ker sodelujemo le z enim pogodbenim partnerjem, nam ni treba skrbeti za zapleteno komunikacijo z vsemi podizvajalci, hkrati pa vam bo izvajalec zagotovil tudi garancijo na vsa izvedena dela.

Gradnja hiše na ključ

Hiša te vrste je po prevzemu praktično vseljiva. Položeni morajo biti vsi parketi in keramika, izvedena pa mora biti tudi vsa fina montaža stikal in vtičnic, kljuk, obrob ter ostalih končnih elementov. Pred vselitvijo potrebujemo le pohištvo in svetila, saj je vgrajena tudi vsa sanitarna oprema.

Cena gradnje hiše na ključ

Cena gradnje se giblje med 850 in 1250 € /m2 pri zidanih, montažne hiše pa so za 10 do 15% dražje. Povprečna cena za gradnjo montažne hiše navadno znaša od 900 do 1400 € /m2.

Cena gradnje hiše na ključ

Pritlična hiša na ključ

Tovrstna pritlična hiša ponuja vse bivalno ugodje združeno v eni etaži, kar se zaradi odsotnosti stopnic lahko izkaže za zelo primerno starejšim parom ali mlajšim družinam z otroci. Ker so vsi njeni prostori v pritličju, je lahko v zelo tesnem stiku z zunanjo okolico. Stanovanjska velikost takšne hiše se lahko prilagaja željam kupcev in prilagodi njihovim potrebam.