Kaj pomeni hiša na ključ in kako do nje

Hiša na ključ je zelo pogosta izbira investitorjev, sploh tistih, ki se tako velikega projekta lotevajo prvič, ki želijo najhitrejši rezultat in ki niso vešči usklajevanja ter vodenja različnih izvajalcev in podizvajalcev. Vse to je običajno izredno naporno in stresno.

Kaj torej pomeni hiša na ključ? Enostavno povedano s hišo na ključ gradnjo v celoti zaupate enemu izvajalcu po predhodno določeni ceni in z natančno dogovorjenim obsegom del. S tem se izognete organizaciji del, zamujanju, podaljševanju rokov in seveda tudi višanju stroškov, saj pri gradnji v lastni režiji velikokrat pride do nepredvidenih zapletov. Pri JUBHome prevzamemo celoten projekt, ki ga lahko zagotavljamo na najvišjem nivoju. Nudimo vse od urejanja dokumentacije do izvedbe. Energetsko varčno hišo na ključ vam lahko postavimo že v dobre pol leta. Odločite se lahko za tri različne faze: zunaj zaključen objekt, delno zaključen ali zaključen objekt.

Kaj zajema hiša na ključ in koliko stane

Koliko sploh stane hiša na ključ, če je ta še varčna ali pa celo pasivna? Tehnologija se je danes že zelo izboljšala in je tudi lažje dostopna, zato lahko pasivne hiše stanejo približno enako kot varčne, seveda pa zahtevajo veliko več natančnosti in znanja - tako pri projektiranju kot pri gradnji. Koliko stane hiša, je odvisno od velikosti objekta, cenovnega razreda stavbnega pohištva, talnih oblog, instalacij in nekaterih drugih elementov. S pomočjo konfiguratorja na naši spletni strani boste dobili najboljši občutek, koliko stane hiša na ključ za vaše specifične potrebe.

Kaj pomeni hiša na ključ

Hiša na delni ključ

Hiša na delni ključ pomeni, da se dogovorite, do katere faze želite postavljeno domovanje. Če katera dela želite opraviti sami, bomo hišo na delni ključ pripravili samo do te točke izvedbe. Sicer pa izraz hiša na ključ – zaključen objekt, pomeni, da vam objekt zgradimo do pete gradbene faze. Za vselitev je potrebna le še notranja oprema.