Ključavnica za vrata - mehatronične ključavnice za čim bolj zanesljivo zaščito

Varnost v vsaki organizaciji ali v stanovanjskem objektu se začne s primernim varnostnim sistemom. Kolikšna bo raven te varnosti, pa je v prvi vrsti odvisno od ključavnice in njenega cilindričnega vložka. Na trgu so danes na voljo različne ključavnice za vrata, njihova cena pa je odvisna predvsem od tega, kakšen varnostni sistem zaklepanja potrebujete.


Za lažji in hitrejši pregled nad varnostnimi sistemi zaklepanja smo v podjetju ID Shop razvili varnostno piramido. Sestavljajo jo štirje varnostni nivoji: osnovni (EPS), napredni (ICS), premium (3KSplus) in premium plus (MCS). Za še bolj učinkovito in predvsem varnejše poslovanje ponujamo tudi sistem mehatroničnih ključavnic. Mehatronična ključavnica za vrata v vseh okoliščinah zagotavlja zanesljivo zaščito z možnostjo širitve sistema in integracijo z mehanskim sistemom ključavnic brez dragega in zamudnega ožičevanja. Točno določena vrata lahko tako odpiramo le z enim ključem ali pa z mehatronskim pristopom. Isti sistem lahko uporabljamo tudi za kontrolo delovnega časa.

Ključavnica za vrataPrednosti mehatronične ključavnice

Hitra in učinkovita vzpostavitev kontrole pristopa je danes postala nuja. Mehatronične ključavnice so samostojne vstopne komponente, ki za odklepanje ne potrebujejo klasičnega mehanskega ključa; je pa uporaba slednjega kljub temu na voljo. Ker sistem mehatroničnih ključavnic na enem mediju združuje tako mehansko kot elektronsko kontrolo dostopa, lahko ta medij uporabimo na čistih mehanskih sistemih ali čistih elektronskih sistemih oziroma kombiniranih komponentah obeh sistemov. Torej, en medij za vse. To nam omogoča preverjanje ključa na dva načina - tako na elektronski kot na mehanski način.


Mehatronična varnostna ključavnica za vrata je usmerjena v prilagodljivost, zato jo je enostavno upravljati, njeno programiranje pa omogoča fleksibilno in hitro organiziranje pravice pristopa za medije v okviru sistema zaklepanja. Programska oprema nam omogoča hiter in enostaven preklic izgubljenega ali poškodovanega ključa, zlahka pa lahko zbrišemo tudi uporabnike, ki nimajo več pravice odklepanja, in dodajamo nove uporabnike.

Ključavnice za vrata - cena odvisna od varnostnega sistema

Varnostna piramida na preprost način prikaže stopnje tehnične zaščite, kopiranje ključev in kompleksnost varnostnih sistemov. Višja kot je raven varnosti, boljša je zaščita proti kopiranju ključev in višja je tudi cena ključavnice za vrata. Že osnovni (standardni) nivo sicer vključuje sisteme zaklepanja, ki izpolnjujejo vse potrebne zahteve modernih varnostnih tehnologij. Toda ključavnica za vrata najvišjega varnostnega nivoja MCS (Premium plus) omogoča visoko kompleksne sisteme zaklepanja, s katerimi lahko ustvarimo skorajda neskončno število kodnih ključev. Vključuje pa tudi tehnološko maksimalno zaščito proti kopiranju ključev.

Mehatronična ključavnica za vrata - sistem zaklepanja, ki mu lahko zaupate. Vabljeni na našo spletno stran!

ID Shop d.o.o. | Ključavnica za vrata, ključavnice, ključavnica za vrata cena - povezave do naše spletne strani: