Cilindrični vložek - prilagojena varnost za vsak sistem zaklepanja

Podjetje ID Shop d.o.o. je licenčni partner podjetja EVVA, ki je eno od vodilnih evropskih proizvajalcev na področju mehanskih in mehatronskih sistemov zaklepanja in rešitev za varnost. Vsak cilindrični vložek in z njim povezan sistem zaklepanja se ponaša z edinstveno patentirano tehnologijo, med seboj združljivi izdelki pa omogočajo najboljše individualne rešitev za različne potrebe zaklepanja.

Cilindrični vložek razlikujemo po zgradbi, odpornosti, predvsem pa po stopnji zaščite, ki jo zagotavlja.

Cilindrični vložekTehnična zaščita se izboljšuje z vsakim višjim nivojem sistema, in sicer preko tehnološke zaščite, ki onemogoča kopiranje, ponarejanje in prebiranje ključev s pomočjo najmodernejše tehnologije. Višja varnost sistema kot je potrebna, boljša je zaščita proti kopiranju ključev. Po osnovnem principu vsi sistemi vključujejo organizacijsko zaščito (varnostno kartico), pravno zaščito (zaščito s patentom) in tehnično zaščito (zaščita proti kopiranju, ponarejanju in branju ključev).

EVVA sistemi zaklepanja omogočajo štiri stopnje varnosti in kompleksnosti glede na različne potrebe organizacij: osnovni (EPS), standardni (ICS), premium (3KSplus) in premium plus (MCS) nivo.

Osnovni: Osnovni cilindrični vložek je vstopna raven med sistemi in jih praviloma uporabljajo za prve vgradnje. Sistem zaklepanja je cenovno najbolj ugoden, ampak posledično je stopnja zaščite zelo nizka in možnost zlorab zelo visoka.

Standardni: Standardni cilindrični vložek EPS omogoča sistem zaklepanja, ki popolnoma zadostuje splošnim standardom ID SHOP produktov. Kompleksnost sistema generalnega ključa je prilagojena uporabniški strukturi. Varovanje kopiranja ključa je zavarovano tehnično, organizacijsko in s patentom. EPS je idealna rešitev za sistem zaklepanja s strukturami in skupinami uporabnikov, ki jih lahko najdemo v vhodnih vratih stanovanjskih kompleksov ali poslovnih stavb.

Napredni: Napredni cilindrični vložek ICS je ustvarjen posebej za območja, kjer je potreba po večjem delovanju varnostnih sistemov. Zaščita proti kopiranju je visoko učinkovita. Sistem zaklepanja ICS se ponaša tudi z edinstveno funkcijo podjetja EVVA: skrite notranje vdolbine skoraj povsem onemogočijo nepooblaščeno kopiranje ključev.

Premium: Na tem nivoju so na voljo kompleksni sistemi generalnega ključa, vključujoč optimalno zaščito proti kopiranju ključa. Cilindrični vložek 3KSplus je idealna rešitev za sistem zaklepanja z zapleteno in spreminjajočo strukturo in visokim številom različnih skupin uporabnikov, kot so univerze, kulturne ustanove in ustanove za preživljanje prostega časa, trgovski centri in tovarne. Sistem nudi obsežne razširitvene zmogljivosti, ne da bi se pri tem zmanjšala varnost.

Premium plus: Cilindrični vložek MCS zagotavlja visoko kompleksen sistem zaklepanja in zagotavlja varnost na najvišjem možnem nivoju. Z njimi lahko ustvarimo skorajda neskončno število kodiranih ključev. Na voljo je tudi maksimalna tehnološka zaščita proti kopiranju ključev. Sistem MCS je idealna rešitev za zapiralne sisteme z visokimi zahtevami glede vsestranskosti in varnosti. Primeren je zlasti za stavbe, kjer je treba zaščititi zelo občutljive in nenadomestljive predmete in javni interes. To vključuje velike bolnišnice, vladna poslopja, letališča, raziskovalne ustanove, infrastrukturo, državne banke in ambasade.

Ko izbirate sistem zaklepanja za svoje potrebe, izbira primernega poslovnega partnerja predstavlja velik izziv, kajti varnostne rešitve sistemov in generalnega ključa predstavljajo dolgoročno, varno in premišljeno investicijo. V podjetju ID Shop d.o.o. smo strokovnjaki na področju mehanskih in mehatronskih sistemov zaklepanja.

Za več informacij vas vabimo na našo spletno stran!

ID Shop d.o.o. | Cilindrični vložek, sistem zaklepanja, varnost - povezave do naše spletne strani: