Najem tiskalnika in izdelava raznovrstnih kartic

Najem tiskalnikaV zelo kratkem času so postale različne kartice nepogrešljivi del našega življenja. Izdelava kartic (PVC, brezkontakntih, z magnetnim trakom, pametnih čip kartic) je lahko popolnoma preprosta, če se odločite za najem tiskalnika. V podjetju ID Shop d.o.o. vam lahko izdelamo različne vrste kartic, ponujamo vam celo kartice poljubnih oblik in velikosti, ki bodo zares popolnoma personalizirane. Lahko pa kartice izdelate tudi kar sami - najem tiskalnika je odlična ideja za raznovrstne prireditve. Na voljo so vam multifunkcijski tiskalniki, s katerimi boste lahko izdelali kakovostne kartice po svojih željah. Najem tiskalnikov seveda vključuje tudi vso programsko opremo - zagotavljamo vam, da je njihova uporaba popolnoma enostavna.

Najem tiskalnika - direktni multifunkcijski tiskalniki

Organizirate prireditev in potrebujete identifikacijske kartice? Izdelava kartic z našimi tiskalniki je enostavna in hitra. Glede na to, kakšne vrste kartic potrebujete, se odločite tudi za najem tiskalnika. Direktni tiskalnik oziroma tako imenovana tehnologija direktnega tiskanja služi za tiskanje neposredno na površino plastične kartice. Stroški tiskanja so razmeroma nizki, kartice pa imajo krajšo življenjsko dobo. Najem tiskalnika za tovrstno tiskanje zato priporočamo za kartice s krajšim namenom uporabe, saj je medij občutljiv na svetlobo. Naši multifunkcijski tiskalniki bodo brez dvoma ustregli vašim željam. Če želite, da vam kartice izdelamo mi, pa se oglasite v podjetju ID Shop d.o.o., kjer vam ponujamo tudi grafično pripravo. Vi nam sporočite svoje želje in zamisli, mi pa bomo v skladu z njimi kartice izdelali.


Najem tiskalnikov za retransfer tiskanje

Kadar se odločate za najem tiskalnika, morate vedeti, kakšne kartice oziroma potisk potrebujete. Tako imenovano retransfer tiskanje je namenjeno tiskanju RFID in pametnih kartic, ki imajo grobo površino. Izdelava kartic oziroma tiskanje nanje z običajnimi tiskalniki zato ni mogoče. Najem retransfer tiskalnikov je najbolj smiselna odločitev, kadar potrebujete kakovostno tiskanje na kartice z neravno površino. Kartice, izdelane z retransfer tiskalnikom so obstojne in vedno brezhibno natisnjene.


ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani: